Ολιβέιρα: «Θεωρώ ότι υπάρχει φάουλ στον Αουγκούστο στη φάση του 0-1»

Newsroom
oliveira

bet365

Ο Ολιβέιρα σχολίασε πως ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε να χάσει από την ΑΕΚ και σημείωσε πως στο γκολ της Ενωσης υπήρξε παράβαση υπέρ της ομάδας του.

Για φάουλ στον Αουγκούστο στην αρχή της φάσης του γκολ που σημείωσε ο Αραούχο στην Τούμπα και έτσι η ΑΕΚ κέρδισε 1-0 τον ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο Ολιβέιρα, μετά τη λήξη του ματς. «Δεν παίξαμε όσο καλά παίζουμε συνήθως. Έχουμε περισσότερη ποιότητα στο παιχνίδι μας. Ακόμα και έτσι όμως δεν αξίζαμε να χάσουμε. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, μία από αυτές και το δικό μου το δοκάρι. Δε θυμάμαι η ΑΕΚ να έχει κάποια φάση. Δε θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Δεν είναι η δουλειά μου αυτή. Αλλά θεωρώ ότι υπάρχει φάουλ στον Αουγκούστο στη φάση από την οποία προέρχεται το γκολ της ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος φορ στη NOVA.

Και συνέχισε. «Πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Τετάρτης (σ.σ. τον Ολυμπιακό στο Φάληρο) και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χάσαμε σήμερα».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα