Τζανετόπουλος: «Δεν έχει κριθεί κάτι, να συνεχίσουμε έτσι»

Newsroom
tzanetopoulos

bet365

Ο Ανταμ Τζανετόπουλος μίλησε για τη νίκη της Λαμίας στο Αγρίνιο αλλά και τα play-oyts που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε χθες (1/4) η Λαμία, καθώς επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και εδραιώθηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ανταμ Τζανετόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM τόσο για το παιχνίδι, όσο και την πορεία της «μάχης» που δίνουν στο club ώστε να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία. «Γνωρίζαμε πως ο Παναιτωλικός έχει ποιοτικούς παίκτες, αλλά φάνηκε ότι είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο και πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς. Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα και πιστεύω πως θα υπάρχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος στα play-outs. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και αν το κάνουμε θα παραμείνουμε στην κατηγορία», ανέφερε αρχικά.

Μετά ρωτήθηκε για τις αλλαγές που έφερε η έλευση του Λεωνίδα Βόκολου στον πάγκο. «Το πρώτο που αλλάζει σε μια ομάδα είναι το κλίμα και η ψυχολογία. Εμείς είχαμε καλό ρόστερ, αλλά πρέπει να βρεις την κατάλληλη χημεία και να διαχειριστεί όπως πρέπει τους παίκτες ο προπονητής. Ο κ. Βόκολος έφτιαξε την ψυχολογία μας, απέβαλε την πίεση για το αποτέλεσμα και πλέον το απολαμβάνουν περισσότερο και έρχονται και τα αποτελέσματα».

Παράλληλα σχολίασε και τη συνεργασία του στα στόπερ με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. «Η αξία του είναι γνωστή και είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλη εμπειρία, που μας έχει βοηθήσει πολύ. Βοηθά πολύ τη συνεργασία μας ότι είναι Έλληνας».

Τέλος του ζητήθηκε και μία πρόβλεψη για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ που ακολουθεί. «Ο ΟΦΗ δεν έχει το ίδιο βαθμολογικό κίνητρο με μας, αλλά θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πάμε να πάρουμε τους βαθμούς για να φτάσουμε πιο κοντά στην παραμονή στην κατηγορία».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα