Λάρσον: «Αφιέρωσα το γκολ στη νεογέννητη κόρη μου»

Newsroom
οφη

bet365

Για το που αφιέρωσε το γκολ του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε ο Έρικ Λάρσον.

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και έκανε ένα σημαντικό βήμα προς την παραμονή, με τον Έρικ Λάρσον να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο ίδιος αναφέρθηκε για το τέρμα και αποκάλυψε που το αφιέρωσε: «Έγινα πατέρας πριν από λίγες εβδομάδες και για αυτόν τον λόγο θέλω να αφιερώσω το γκολ που πέτυχα στην κόρη μου»

Όσον αφορά το παιχνίδι είπε: «Πέτυχα ένα ωραίο γκολ, είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη. Δεν σκοράρω συχνά αλλά όταν το κάνω, αισθάνομαι πολύ ωραία. Πήραμε μια σημαντική νίκη και δείξαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε σε κάθε γήπεδο. Κάθε νίκη δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, όπως συνέβη και με μας σήμερα αλλά ακόμα σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι κερδίσαμε δίχως να δεχτούμε γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα