Αναστασίου: «Η ανατροπή της Λαμίας μας... τσάκισε ψυχολογικά» (vid)

Newsroom
Αναστασίου

bet365

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα από τη Λαμία αναγνώρισε πως οι παίκτες του κατέρρευσαν ψυχολογικά μετά την ανατροπή των φιλοξενούμενων και δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Η Λαμία επικράτησε με 3-1 στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού με ανατροπή και ο τεχνικός των «καναρινιών», Γιάννης Αναστασίου μετά τη λήξη της αναμέτρησης μίλησε στην Cosmote TV.

«Ένα τρίλεπτο ήταν αυτό που κλείδωσε το παιχνίδι με τα δύο γκολ της Λαμίας. Είχαμε πει ότι θα έπρεπε να σταματήσουμε τις σέντρες γιατί η Λαμία υπερέχει στο ύψος. Έκαναν δύο φάσεις και έβαλαν δύο γκολ. Κάναμε κάποιες αλλαγές για να δημιουργήσουμε κάτι, αλλά φάνηκε πως δεν ήμασταν ψυχολογικά έτοιμοι μετά το 2-1 που μας τσάκισε και στο τέλος δεχθήκαμε και τρίτο γκολ», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού, προσθέτοντας στη συνέχεια σε ερώτηση για το τι φταίει και η ομάδα του μπλοκάρει μέσα στα παιχνίδια:

«Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πρέπει να δούμε τι φταίει. Τερματίσαμε στην 7η θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια, θέλουμε να έχουμε καλή παρουσία. Μέχρι το 65' σταθήκαμε καλά, αλλά ήμασταν παθητικοί και το πληρώσαμε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα