Newsghana: «Ο ΠΑΟΚ στους ενδιαφερόμενους για τον Μπερνάρντ Μενσά» (vid)

«Ο ΠΑΟΚ στους ενδιαφερόμενους για τον Μπερνάρντ Μενσά της Καϊσέρισπορ»

bet365

Σύμφωνα με ιστοσελίδα από την Γκάνα, ο Μπερνάρντ Μενσά βρίσκεται στην λίστα του ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού.

Ο Μπερνάρντ Μενσά μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Καϊσέρισπορ και δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό με την ομάδα της Καισάρειας, με την ιστοσελίδα «newsghana» να συμπεριλαμβάνει μεταξύ των ενδιαφερόμενων ομάδων και τον ΠΑΟΚ.

Ο 28χρονος Γκανέζος επιθετικός μέσος πήγε στην Καϊσέρισπορ το καλοκαίρι του 2018, αρχικά ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης, και μονιμοποιήθηκε το αμέσως επόμενο, όταν και αποκτήθηκε από την τουρκική ομάδα αντί 2,8 εκατ. ευρώ. Σ' αυτά τα χρόνια είχε κι έναν δανεισμό στην Μπεσίκτας για ένα χρόνο τη σεζόν (2020-2021).

Φέτος, ο συμπαίκτης του Δημήτρη Κολοβέτσιου, που πρόσφατα ανανέωσε και με την ομάδα της Καισάρειας, έχει παίξει σε 22 αγώνες έχοντας τρία γκολ και μία ασίστ σε 1.386 αγωνιστικά λεπτά.

Το γεγονός πως μένει ελεύθερος έχει κινητοποιήσει αρκετούς συλλόγους της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν ο ΠΑΟΚ, η Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα-Σιώπη και η Χαλ του Πέλκα, ενώ υπάρχουν και κάποιες ομάδες από τα ΗΑΕ.

Ο ατζέντης του Μενσά, Μουράτ Ουζουνμεχμέτ ανέφερε πρόσφατα πως είναι κοντά σε συμφωνία με ομάδα για τον πελάτη του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα