ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία για ΑΕΚ με Ζίβκοβτς, Κοτάρσκι και Ντάντας

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία για ΑΕΚ με Ζίβκοβτς, Κοτάρσκι και Ντάντας

Ο Αντρια Ζίβκοβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε όλους τους διεθνείς να επιστρέφουν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες και να μπαίνουν στην προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Την Τετάρτη (29/3) οι Ίνγκι Ίνγκασον και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν επέστρεψαν στις προπονήσεις, κάτι που έγινε την Πέμπτη (30/3) με τους Άντρια Ζίβκοβιτς, Ντόμινικ Κοτάρσκι και Τιάγκο Ντάντας, οι οποίοι ήταν οι τελευταίοι χρονικά διεθνείς που επέστρεψαν στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους για να καταστρώσει τα πλάνα του για το ντέρμπι «Δικεφάλων» την Κυριακή (02.04, 19:30) στην Τούμπα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Την Πέμπτη (30.03) η τακτική βρέθηκε στο προσκήνιο. Οι ποδοσφαιριστές μετά το απαραίτητο ζέσταμα και κάποια παιχνίδια κατοχής, δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στις μεταβάσεις και την ανάπτυξη, ενώ στο τελευταίο σκέλος έγινε και πρακτική εφαρμογή μέσα από οικογενειακό διπλό.

Οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Τόμας Κεντζιόρα έκανε θεραπεία και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα