ΠΑΟΚ: Χαμόγελα για τις επιστροφές Ινγκασον και Κουλιεράκη, απρόοπτο με Κεντζιόρα

ΠΑΟΚ: Χαμόγελα για τις επιστροφές Ινγκασον και Κουλιεράκη, απρόοπτο με Κεντζιόρα

Κουλιεράκης και Ινγκασον μπήκαν στην προπόνηση για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

bet365

Με τους Ίνγκασον, Κουλιεράκη να μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, τους διεθνείς να επιστρέφουν, αλλά και τον Κεντζιόρα να βγαίνει νοκ άουτ συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περίμενε πως και πως την σημερινή προπόνηση, που λόγω των καιρικών συνθηκών έγινε και πάλι στο γήπεδο της Τούμπας.

Η Τετάρτη (29/3) ήταν η μέρα-κλειδί για τους Ίνγκι Ίνγκασον και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, που αντιμετώπιζαν προβλήματα και το προηγούμενο διάστημα είχαν ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Οι δύο αμυντικοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, έχουν μπροστά τους άλλες τρεις ημέρες προπονητικού φορτίου προκειμένου να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των playoffs κόντρα στην ΑΕΚ.

Με τους Ίβαν Νάσμπεργκ και Λευτέρη Λύρατζη να συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα, στα απρόοπτα της ημέρας, ήταν η αποχώρηση του Τόμας Κεντζιόρα από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο. Ο Πολωνός μπακ θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα