Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος πρότεινε να ζητηθεί η βοήθεια της UEFA και της FIFA

Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος πρότεινε να ζητηθεί η βοήθεια της UEFA και της FIFA

O Γιάννης Αλαφούζος

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε στη συνάντηση με την ΕΠΟ να υπάρξει συνδρομή των διεθνών οργάνων του ποδοσφαίρου για την εξεύρεση και την προστασία των διαιτητών που θα σφυρίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Kατά τη διάρκεια της συνάντησης των ιδιοκτητών των ομάδων που συμμετέχουν στα φετινά play-offs με την ΕΠΟ, ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε στην ανάγκη να μην οριστούν ξανά διαιτητές τύπου Νταμπάνοβιτς.

Παράλληλα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε οι επιλογές της ΚΕΔ να γίνονται από τα δέκα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και αν οι ρέφερι δεν ανήκουν στην elite κατηγορία, να βρίσκονται έστω στη πρώτη. Επίσης, η πλευρά του «τριφυλλιού» πρότεινε να ζητηθεί η βοήθεια της UEFA και της FIFA τόσο για την εξεύρεση όσο και για την προστασία των διαιτητών που θα έρθουν να σφυρίξουν στα τελευταία παιχνίδια της Super League.

Σε γενικές γραμμές, ο πρόεδρος των «πρασίνων» κράτησε χαμηλούς τόνους στη συζήτηση, απέφυγε να εμπλακεί στις στιγμές έντασης και ήταν ο πρώτος που αποχώρησε, έχοντας μία πολύ σημαντική υποχρέωση.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα