Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις με οκτώ απουσίες λόγω εθνικών ομάδων

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις με οκτώ απουσίες λόγω εθνικών ομάδων

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις με οκτώ απουσίες λόγω εθνικών ομάδων

bet365

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις με πάρα πολλές απουσίες, αφού οκτώ ποδοσφαιριστές του κλήθηκαν στις εθνικές του ομάδες και τρεις δεν προπονήθηκαν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δούλεψε σήμερα έχοντας οκτώ απουσίες εξαιτίας των εθνικών ομάδων, αλλά και τρεις παίκτες που δεν προπονήθηκαν λόγω μικροπροβλημάτων. Οι ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν λόγω των υποχρεώσεών του με τις εθνικές ομάδες ήταν οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Κλεϊνχέισλερ και σήμερα έγινε γνωστό πως θα είναι και ο Πούχατς που κλήθηκε τελευταία στιγμή στην εθνική Πολωνίας.

Οι τρεις παίκτες που δεν προπονήθηκαν ήταν οι Σένκεφελντ και Κώτσιρας, που έκαναν αποφόρτιση, αλλά και ο Σάρλια, που έκανε ατομικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησαν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα