Παναθηναϊκός: Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε εκτάκτως τον Πούχατς στην εθνική Πολωνίας

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε εκτάκτως τον Πούχατς στην εθνική Πολωνίας

bet365

Ο Τιμοτέους Πούχατς κλήθηκε τελικά στην εθνική Πολωνίας από τον Φερνάντο Σάντος μετά τον τραυματισμό του Μπερεζίνσκι της Νάπολι.

Ο τραυματισμός του Μπάρτοζ Μπερεζίνσκι της Νάπολι άνοιξε την... πόρτα της εθνικής Πολωνίας για τον Τιμοτέους Πούχατς του Παναθηναϊκού, που δεν είχε συμπεριληφθεί αρχικά στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος.

Ο 30χρονος Πολωνός δεξιός μπακ των Ναπολιτάνων αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την χώρα του στα παιχνίδια με την Τσεχία εκτός έδρας (24/03) και την Αλβανία εντός (27/03) για τα προκριματικά του Euro 2024, αφού μπορεί να μην είναι σοβαρός, ωστόσο θα χρειαστεί περίπου δύο εβδομάδες για να επανέλθει. Συμφωνήθηκε ο Μπερεζίνσκι να μείνει στο προπονητική κέντρο της εθνικής Πολωνίας και θα συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του με τους δικούς της γιατρούς.

Κάπως έτσι ο Φερνάντο Σάντος χρειάστηκε να στραφεί σε μία εναλλακτική λύση κι επέλεξε τον Τιμοτέους Πούχατς των «πρασίνων», ο οποίος είναι βέβαια αριστερό μπακ και όχι δεξί, όπως ο Μπερεζίνσκι. Ο 24χρονος Πολωνός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έχει ήδη 12 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα