Superleague: Με διαφορά μόλις 0,17% οι αναγνώστες του Gazzetta έβγαλαν το φαβορί για το πρωτάθλημα

Newsroom
Superleague: Το κοινό του Gazzetta ανέδειξε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό στο... νήμα

bet365

Οι αναγνώστες του Gazzetta σε μία οριακή ψηφοφορία αντίστοιχη του τρέχοντος πρωταθλήματος των τεσσάρων διεκδικητών ανέδειξαν πρωταθλητή τον Ολυμπιακό με ελάχιστη διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Η οριακή εικόνα που υπάρχει στην διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος καταγράφηκε και στα αποτελέσματα του Poll που έβαλε το Gazzetta στους αναγνώστες του, αφού, ακόμη κι εδώ, η ανάδειξη του πρωταθλητή κρίθηκε στις... λεπτομέρειες, έστω κι αν τελικά ήταν ένα δίπολο αυτό που πρωτοστάτησε.

Το ερώτημα για το ποια ομάδα εκ των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ θα κατακτήσει τελικά το πρωτάθλημα τέθηκε την Τρίτη (21/03) το πρωί και οι αναγνώστες είχαν μία μέρα στην διάθεσή τους για να ψηφίσουν.

Σ' αυτή τη δημοσκόπηση ξεχώρισαν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, που κονταροχτυπήθηκαν μέχρι το τέλος για την ανάδειξη του νικητή, με τους «ερυθρόλευκους» τελικά να επικρατούν με 34,17% έναντι του 34% των «πρασίνων. Ουσιαστικά το αποτέλεσμα κρίθηκε για μία πολύ μικρή διαφορά της τάξης του 0,17%.

Οι άλλοι δύο διεκδικητές έμειναν πιο πίσω, με τους «κιτρινόμαυρους» να συγκεντρώνουν 17,45% και τον «δικέφαλο του βορρά» 14,38%.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Poll:

34,17% ο Ολυμπιακός

34,00% ο Παναθηναϊκός

17,45% η ΑΕΚ

14,38% ο ΠΑΟΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα