Super League: Οι αντίπαλοι των τριών ομάδων που κινδυνεύουν πιο άμεσα με υποβιβασμό, μέχρι το φινάλε τoυ πρωταθλήματος

Newsroom
Super League: Οι αντίπαλοι των τριών ομάδων που κινδυνεύουν πιο άμεσα με υποβιβασμό, μέχρι το φινάλε τoυ πρωταθλήματος

bet365

Ο Ιωνικός, ο Λεβαδειακός και η Λαμία είναι τα clubs που επί του παρόντος βρίσκονται στην πιο δυσχερή θέση αναφορικά με τη «μάχη» της παραμονής και πλέον ξέρουν τους αντιπάλους τους ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας βρίσκεται πλέον η φετινή Stoiximan Super League, αφού απομένουν μόνο δύο αγωνιστικές για να πέσει η καρό σημαία της regular season και μάλιστα η προτελευταία ξεκίνησε ήδη.

Βέβαια η «μάχη» της παραμονής θα κριθεί στα play outs όπου μετά το χθεσινό (4/3) αποτέλεσμα του «Θ. Κολοκοτρώνης» διαμορφώθηκε το παζλ τους, αφού ο Ατρόμητος έγινε η 8η και ομάδα του σχετικού group και εκείνη που θα ακολουθήσει Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό, Λεβαδειακό και Λαμία στο αντίστοιχο μίνι-πρωτάθλημα.

Οπου το format είναι όλοι να παίξουν με όλους από μία φορά, ενώ εκείνοι που θα τερματίσουν στην κανονική διάρκεια από τις θέσεις 7 ως και 10 θα δώσουν τέσσερα παιχνίδια σαν γηπεδούχοι και τρία ως φιλοξενούμενοι, ενώ για όσους βρίσκονται από το 11 μέχρι το 14 ισχύει το αντίστροφο. Αυτή τη στιγμή το μόνο μαθηματικά «κλειδωμένο» είναι πως ο Ατρόμητος θα έχει πλεονέκτημα έδρας και Ιωνικός, Λεβαδειακός, Λαμία μειονέκτημα, ενώ τα τρία τελευταία clubs φαίνεται πως είναι εκείνα που θα «παλέψουν» για την αποφυγή του υποβιβασμού, καθώς ο 11ος «Αγιαξ της Ηπείρου» βρίσκεται επί του παρόντος σε απόσταση ασφαλείας (στο +9 από τους Βοιωτούς και στο +10 από τη Λαμία που αυτή τη στιγμή πέφτουν).

Υπό αυτές τις συνθήκες το ενδιαφέρον στρέφεται στη μεταξύ τους κούρσα αν και στην μπάλα τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο εφόσον δεν σφυρίξει ο διαιτητής.

Πλέον λοιπόν έμαθαν οριστικά τους αντιπάλους τους και στα εννέα παιχνίδια που θα κληθούν να δώσουν μέχρι το φινάλε της σεζόν, αν και μόνο για δύο είναι γνωστό το πού και πότε θα διεξαχθούν αφού στα play outs θα υπάρξει κλήρωση. Ωστόσο είναι δεδομένο και για τους τρεις πως τα τέσσερα από τα εννέα που υπολείπονται θα διεξαχθούν στην έδρα τους, τα πέντε μακριά από αυτή, ενώ από μία φορά θα συγκρουστούν μεταξύ τους στους χαρακτηριζόμενους «εξάποντους» αγώνες.
....

Ας δούμε λοιπόν ποιους θα αντιμετωπίσουν μέχρι το τέλος οι τρεις ομάδες που κινδυνεύουν πιο άμεσα με υποβιβασμό, όπου θα πρέπει να έχουν κατά νου πως φέτος δεν υπάρχουν μπαράζ αλλά οι δύο τελευταίες της τελικής κατάταξης θα πέσουν απευθείας .


ΙΩΝΙΚΟΣ 15 βαθμοί
Regular Season

Σήμερα: ΠΑΟΚ*
12/3: Αστέρας Τρίπολης
Play outs
Λαμία**
Λεβαδειακός**
ΠΑΣ Γιάννινα**
ΟΦΗ**
Αστέρας Τρίπολης**
Παναιτωλικός**
Ατρόμητος **

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 14 βαθμοί
Regular Season

Σήμερα: Ολυμπιακός*
12/3: ΟΦΗ
Play outs
Λαμία**
Ιωνικός**
ΠΑΣ Γιάννινα**
ΟΦΗ**
Αστέρας Τρίπολης**
Παναιτωλικός **
Ατρόμητος **

ΛΑΜΙΑ 13 βαθμοί
Regular Season

Σήμερα: Αρης
12/3: Παναιτωλικός*
Play outs
Λεβαδειακός**
Ιωνικός**
ΠΑΣ Γιάννινα**
ΟΦΗ**
Αστέρας Τρίπολης**
Παναιτωλικός**
Ατρόμητος **
Οπου * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις.
Οπου ** ακόμη δεν γνωρίζουμε το πότε θα γίνει το παιχνίδι τους και αν θα είναι εντός ή εκτός έδρας.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα