ΑΕΚ: Με «όπλο» το απόλυτο της OPAP Arena για την επιστροφή στις νίκες

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με «όπλο» το απόλυτο της OPAP Arena για την επιστροφή στις νίκες

bet365

Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ασκώντας πίεση στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό με «όπλο» τη δυνατή της έδρα όπου μετράει μόνο νίκες. Με τα γνωστά προβλήματα καταστρώνει τα πλάνα του ο Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ μετράει 13 νίκες σε 13 ματς στην OPAP Arena και συνολικό σκορ 35-2, κάτι που αποτυπώνει τη δύναμη της Νέας Φιλαδέλφειας που αποτελεί ένα από τα μεγάλα «όπλα» των κιτρινόμαυρων τη φετινή σεζόν. Η ήττα από τον ΠΑΟΚ έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των εννιά αγώνων σε Stoiximan Super League και Novibet Κύπελλο που μετρούσε η Ένωση, ωστόσο το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα δεν έχει... καιρό για χάσιμο.

Ο σαββατιάτικος αγώνας (25/2, 17:30) με τον Αστέρα Τρίπολης στην OPAP Arena πρέπει να σημάνει και την επιστροφή στα τρίποντα για την ΑΕΚ προκειμένου να βάλει πίεση στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενες απώλειες από το ντέρμπι του με τον Ολυμπιακό που θα διεξάγεται αργότερα.

Ο Αλμέιδα είδε τον Βίντα να αναρρώνει από την ίωση που τον άφησε εκτός από μία προπόνηση μεσοβδόμαδα, με τον Κροάτη στόπερ να βγάζει κανονικά τις τελευταίες δύο προπονήσεις και να είναι κανονικά διαθέσιμος. Ο Αργεντινός κόουτς καταστρώνει τα πλάνα του με τα γνωστά προβλήματα. Δηλαδή χωρίς τους τιμωρημένους Μουκουντί και Σιμάνσκι που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν, τον Φαν Βέερτ που έμεινε εκτός πριν μερικές μέρες με θλάση και τους Φερνάντες και Μοχαμάντι, οι οποίοι είναι οι μόνιμοι απόντες το τελευταίο διάστημα.

Η κιτρινόμαυρη ενδεκάδα αναμένεται να έχει ορισμένες αλλαγές από τον Αλμέιδα λόγω και των απουσιών. Το πιθανότερο είναι ο Αθανασιάδης να διατηρηθεί στο τέρμα, με τον Σιντιμπέ να διεκδικεί θέση στα αριστερά της άμυνας με τον Χατζισαφί, και τον Τζαβέλλα να πλαισιώνει τον Βίντα στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Ρότα θα διατηρηθεί στα δεξιά της αμυντικής γραμμής. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής σίγουρος είναι ο Γιόνσον. Μένει να διαπιστωθεί η δεύτερη επιλογή και αν θα είναι ο Πινέδα με τον Γκατσίνοβιτς αριστερά και έναν εκ των Άμραμπατ ή Ελίασον δεξιά ή αν ο Πινέδα παραμείνει αριστερά με έναν εκ των Μάνταλου ή Γαλανόπουλου να παίζει στον άξονα. Στην επίθεση δεδομένα ο Αραούχο θα ξεκινήσει πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα