Φιορεντίνα: Αποχωρεί ο Ιταλιάνο

Φιορεντίνα: Αποχωρεί ο Ιταλιάνο

Newsroom
ΙΤΑΛΙΑΝΟ

bet365

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Βιντσέντσο Ιταλιάνο θα αποχωρήσει από τη Φιορεντίνα και ήδη είναι σε επαφές με την Μπολόνια .

Ο Ιταλός τεχνικός που οδήγησε τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League, αλλά ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις του αγώνα, φαίνεται πως δεν θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική σεζόν στον πάγκο των Βιόλα.

Ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο σε tweet του αναφέρει ότι ο 46χρονος προπονητής είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπολόνια, η οποία θέλει να αντικαταστήσει τον Τιάγκο Μότα, που βρίσκεται προ των πυλών της Γιουβέντους, και επιθυμεί να ολοκληρώσει τη συμφωνία όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ο Ιταλιάνο βρίσκεται στον πάγκο των Βιόλα τρεις σεζόν (Coppa Italia 2023, Conference League 2023 και 2024), έφτασε τη Φιορεντίνα σε τρεις τελικούς, χωρίς όμως να φέρει στη Φλωρεντία κάποιον τίτλο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα