Φιορεντίνα: «Ραντεβού με τον Παλαντίνο, μετά τον τελικό με Ολυμπιακό»

Φιορεντίνα: «Ραντεβού με τον Παλαντίνο, μετά τον τελικό με Ολυμπιακό»

Παλαντίνο

bet365

Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Ραφαέλε Παλαντίνο αναμένεται να συναντηθεί με τους διοικούντες τη Φιορεντίνα μετά τον τελικό στην Αθήνα με τον Ολυμπιακό για το Conference League.

Την Τετάρτη (29/5), ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φιορεντίνα με στόχο να γράψει ιστορία και να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο (μετά και την Κ19 όπου πήρε το Youth League).

Ωστόσο, οι βιόλα, γνωρίζουν ότι ο Ιταλιάνο δεν θα παραμείνει στη ομάδα και ψάχνουν για τον επόμενο. Ο Ραφαέλε Παλαντίνο, που οδήγησε τη Μόντσα στην άνοδο στη Serie Α, έχει μείνει χωρίς συμβόλαιο και όπως γράφει η ιστοσελίδα gianlucadimarzio.com, θα συναντηθεί την Πέμπτη ή το αργότερο ως την Παρασκευή με τους ανθρώπους της Φιορεντίνα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πάντως, τονίζεται ότι ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι, παραμένει ως εναλλακτική για τον Ρόκο Κομίζο, ο οποίος βιάζεται να βρει τον επόμενο τεχνικό της ομάδας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα