Serie A: MVP της σεζόν ο Λαουτάρο Μαρτίνες

Serie A: MVP της σεζόν ο Λαουτάρο Μαρτίνες

lautaro_martinez_inter_win

bet365

Η Serie A ανακοίνωσε τους κορυφαίους της σεζόν που ολοκληρώνεται με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να είναι ο MVP. Ακόμα τρεις Νερατζούρι στους καλύτερους.

Τα βραβεία των κορυφαίων της σεζόν ανακοίνωσε την Παρασκευή (24/5) η Serie A, με την πρωταθλήτρια Ίντερ να... σαρώνει. Για την ακρίβεια οι Νερατζούρι είχαν τέσσερις διακριθέντες, εκ των οποίων ο MVP, Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ο Αργεντινός αρχηγός των Μιλανέζων ηγήθηκε στην πορεία της ομάδας του και είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, με 24 γκολ σε 33 αναμετρήσεις, ενώ έχει δώσει και τρεις ασίστ. Από τη στιγμή που ο Λαουτάρο πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή το αντίστοιχο του καλύτερου επιθετικού πήγε στον δεύτερο σκόρερ της Serie A, τον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Γιουβέντους, ο οποίος «μάτωσε» τα δίχτυα 16 φορές σε 32 εμφανίσεις.

Από εκεί και πέρα ο Χάκαν Τσαλχάνογλου και ο Αλεσάντρο Μπαστόνι αναδείχθηκαν ως ο καλύτερος χαφ και αμυντικός του Καμπιονάτο, αντιστοίχως. Όπως είναι φυσικό καλύτερος προπονητής βγήκε ο Σιμόνε Ιντζάγκι, καθώς η Ίντερ ήταν αδιαμφισβήτητα η καλύτερη ομάδα της σεζόν και με ένα παιχνίδι να απομένει είναι στο +19 από τη δεύτερη Μίλαν.

Τέλος, ο Μικέλ Ντι Γκρεγκόριο της Μόντσα αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας της σεζόν και ο Τζόσουα Ζίρκζι της... αστεράτης Μπολόνια του Τιάγκο Μότα καλύτερος παίκτης κάτω των 23 ετών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα