Ίντερ: Η BC Partners της NOVA στους υποψήφιους αγοραστές των «νεραντζούρι»

Ίντερ: Η BC Partners της NOVA στους υποψήφιους αγοραστές των «νεραντζούρι»

Newsroom
Ίντερ

bet365

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, η BC Partners, που έχει το πλειψηφικό πακέτο των μετοχών της NOVA, βρίσκεται ανάμεσα στις εταιρείες που είναι υποψήφιες για την αγορά της Ίντερ.

Η ιταλική «Repubblica» αποκάλυψε πως η BC Partners είναι ανάμεσα στις εταιρείες που είναι υποψήφιες για να αγοράσουν την Ίντερ. Πρόκειται για ένα fund με έδρα το Λονδίνο, το οποίο μεταξύ άλλων έχει στην κατοχή και το πλειοψηφικό πακέτο της NOVA. Μάλιστα, πρόεδρός της είναι ο Έλληνας Νίκος Σταθόπουλος.

Η εταιρεία αυτή είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να πάρει στον έλεγχό της την ιταλική ομάδα, όταν το 2020 είχε καταθέσει πρόταση 850 εκατ. ευρώ, αλλά είχε εισπράξει αρνηιτκή απάντηση. Μάλιστα η επισταμένη έρευνα που είχε κάνει τότε η αγγλική εταιρεία της δίνει κι ένα μικρό προβάδισμα, αν αποφασίσει τελικά να κινηθεί για την απόκτηση των «νεραντζούρι».

Η Ίντερ βρίσκεται στην ιδιοκτησία της κινεζικής Suning, η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα λόγω υπέρογκου δανεισμού. Δεν είναι δεδομένο πως η οικογένεια Ζανγκ θα αποφασίσει να πουλήσει, όπως σημειώνει το ιταλικό μέσο, αφού υπάρχει και το σενάριο ενός νέου δανεισμού, που θα του επιτρέψει να παραμείνει στην ιδιοκτησία της ομάδας.

 

SERIE A Τελευταία Νέα