Μανδάς για Σάρι: «Χίλια ευχαριστώ μίστερ που πραγματοποίησα το όνειρο μου, ευγνώμων που έμαθα τόσα πολλά »

Μανδάς για Σάρι: «Χίλια ευχαριστώ μίστερ που πραγματοποίησα το όνειρο μου, ευγνώμων που έμαθα τόσα πολλά »

Mandas

bet365

O Χρήστος Μανδάς με ανάρτηση του στο Instagram αποχαιρέτησε τον μέχρι πρότινος προπονητή του στη Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι και τον ευχαρίστησε.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι έπειτα από 2,5 χρόνια στη Ρώμη αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Λάτσιο και υπέβαλε την παραίτηση του. O πολύπειρος κόουτς κατέληξε σε αυτή την επιλογή έπειτα από ένα αρνητικό σερί με τέσσερις ήττες και ενώ ήταν ξεκάθαρο πως βρισκόταν σε δύσκολη θέση.

Ο Χρήστος Μανδάς αποτελεί επιλογή του Μαουρίτσιο Σάρι, εκείνος αποφάσισε να τον κρατήσει στο ρόστερ και υπό τις οδηγίες του έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των Λατσιάλι. Ο νεαρός Έλληνας πορτιέρε με story του στο Instagram αποχαιρέτησε τον Ιταλό τεχνικό και τον ευχαρίστησε για όλα όσα του έμαθε μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

«Περάσαμε λίγους μήνες μαζί αλλά είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να δουλέψω με έναν προπονητή ποδοσφαίρου και μέσα σε λίγο χρόνο να μάθω τόσα πολλά πράγματα. Σας ευχαριστώ που πραγματοποίησα το όνειρό μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Χίλια ευχαριστώ μίστερ», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Μανδάς.

Μανδας

 

SERIE A Τελευταία Νέα