Ντε Λαουρέντις για Σάρι: «Είναι εύκολο να υποβάλλεις την παραίτησή σου, αυτό κάνει ένας loser»

Newsroom
Ντε Λαουρέντις για Σάρι: «Είναι εύκολο να υποβάλλεις την παραίτησή σου, αυτό κάνει ένας loser»

bet365

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, σχολίασε την απόφαση του Μαουρίτσιο Σάρι να παραιτηθεί από την Λάτσιο, χαρακτηρίζοντάς loser.

Η παραίτηση του Μαουρίτσιο Σάρι από τον πάγκο της Λάτσιο φυσικά πρωταγωνιστεί στον ιταλικό Τύπο. Με μόλις δέκα παιχνίδια να απομένουν στη σεζόν για τη Serie A ο πολύπειρος τεχνικός μάλλον αιφνιδιαστικά ενημέρωσε τον επικεφαλής των λατσιάλι την απόφασή του να παραιτηθεί. Η Λάτσιο υπέστη μια απογοητευτική ήττα από την Ουντινέζε τη Δευτέρα, ένα αποτέλεσμα που, σε συνδυασμό με τον πρόσφατο αποκλεισμό του συλλόγου από το Champions League, αποδείχτηκε προφανώς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Σάρι.

Μιλώντας στα ΜΜΕ πριν από τη μάχη της Νάπολι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις σχολίασε την παραίτηση Σάρι. Ο ισχυρός άνδρας των Παρτενοπέι επέκρινε τον Σάρι για τις ενέργειές του, φτάνοντας στο σημείο να τους χαρακτηρίσει «loser».

«Με εξέπληξε πολύ», είπε ο Ιταλός στο Mediaset, όπως αναφέρει το Tuttomercatoweb. «Ως επαγγελματίας, πρέπει να αναλάβετε το μερίδιο της ευθύνης που σας αναλογεί. Αν αποδεχτείς έναν ρόλο, πρέπει να τον φέρεις εις πέρας μέχρι τέλους, από σεβασμό για τον σύλλογο, τους παίκτες και τους φιλάθλου. Είναι εύκολο να υποβάλεις την παραίτησή σου. Αυτό κάνει ένας χαμένος. Δεν ξέρω το κίνητρο πίσω από αυτό, αλλά ο Λοτίτο δεν φαίνεται επιθετικός. Είναι ένας άνθρωπος με προσόντα και θα έπρεπε να είχε βρεθεί μια λύση για μια ομάδα που δεν μπορεί απλά να εγκαταλειφθεί κοντά στο τέλος της σεζόν».

Την Τετάρτη (13/03) η Λάτσιο επιβεβαίωσε την παραίτηση του Μαουρίτσιο Σάρι από την τεχνική ηγεσία και το τέλος της συνεργασίας τους έπειτα από τρία χρόνια.

 

SERIE A Τελευταία Νέα