Καραγκούνης: Έπαιξε σε φιλικό θρύλων της Ίντερ μαζί με Φίγκο, Σνάιντερ, Μιλίτο και Καμπιάσο (vid)

Καραγκούνης: Έπαιξε σε φιλικό θρύλων της Ίντερ μαζί με Φίγκο, Σνάιντερ, Μιλίτο και Καμπιάσο (vid)

Καραγκουνης

bet365

Ο Γιώργος Καραγκούνης αγωνίστηκε στο φιλικό των Legends της Ίντερ με αντίστοιχη ομάδα της Γεωργίας και αγωνίστηκε μαζί με άλλους αστέρες του παρελθόντος, όπως οι Φίγκο, Ζανέτι, Σνάιντερ, Μιλίτο, Ζούλιο Σέζαρ, Ματεράτσι, Μαϊκόν και Καμπιάσο.

Ο Γιώργος Καραγκούνης μπορεί να αποσύρθηκε το 2014, όταν αποχώρησε από τη Φούλαμ, όμως σε κάθε αφορμή κάνει αυτό που αγαπάει περισσότερο. Παίζει ποδόσφαιρο. Είτε είναι με το «παρεάκι» της Εθνικής του 2004 είτε με τους Legends της Ίντερ.

O εμβληματικός αρχηγός της γαλανόλευκης και του Παναθηναϊκού ταξίδεψε μαζί με άλλες δόξες των Νερατζούρι στο Μπατούμι, όπου αντιμετώπισαν μια... επίλεκτη ομάδα παλαίμαχων διεθνών με τη Γεωρία στην «Acharabet Arena». Ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης ήταν βασικός στη νίκη των Μιλανέζων με 2-0, χάρη σε ισάριθμα γκολ του Λουίς Φίγκο. Από την πλευρά των Γεωργιανών αγωνίστηκαν μεταξύ άλλων ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Αρβελάτζε και ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο 47χρονος πια Κάρα είχε φορέσει τη φανέλα της Ίντερ 36 φορές τη διετία 2003-05 και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ίντερ Forever: Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Ματεράτσι, Κόρντομπα, Ζανέτι, Καμπιάσο, Καραγκούνης, Σνάιντερ, Φίγκο, Μιλίτο

Αλλαγές: Φρέι, Γκαλάντε, Κολονέζ, Μπόρχα Βαλέρο, Κάρια, Παλάσιο, Πάντεβ, Σουάζο

 

SERIE A Τελευταία Νέα