Ντεολοφέου: «Προσπαθώ να αναρρώσω από τον τραυματισμό, αλλά ξέρω ότι μπορεί να μην γίνει ποτέ»

Ντεολοφέου: «Προσπαθώ να αναρρώσω από τον τραυματισμό, αλλά ξέρω ότι μπορεί να μην γίνει ποτέ»

Newsroom
Ντεολοφέου

bet365

Ο Ζεράρ Ντεολοφέου συγκλόνισε μιλώντας για τον σοβαρότατο τραυματισμό του στο γόνατο, ο οποίος κινδυνεύει να θέσει πρώιμο τέλος στην καριέρα του.

Συγκλονίζει ο Ζεράρ Ντεολοφέου μιλώντας για τον τραυματισμό που κινδυνεέι να θέσει τέλος στην καριέρα του! Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Ουντινέζε παραμένει στα πιτς από τοιν Ιανουάριο του 2023 όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο κι έκτοτε δίνει μια άνιση μάχη για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Όπως τονίζει ο ίδιος είναι δύσκολο να μην χάσει το κουράγιο του, προσθέτοντας πως γνωρίζει πως μπορεί να μην αναρρώσει ποτέ αρκετά ώστε να επιστρέψει στα γήπεδα.

«Για πολλούς μήνες ξέρω πως ίσως να μην παίξω ξανά. Δεν μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ εδώ και πολύ καιρό, έχω να παίξω εδώ και έναν χρόνο. Δεν μπορώ να πω πολλά περνάω μία δοκιμασία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι περνάω αυτή τη στιγμή

Προσπαθώ με κάθε τρόπο να επανέλθω αλλά έχω αποδεχτεί την ιδέα πως ίσως να μη γίνει αυτό. Είχα έναν τραυματισμό το 2020, το γόνατό μου ήταν πολύ τραυματισμένο αλλά κατάφερα να συνέλθω.

Τότε υπέστη νέο τραυματισμό, για τρίτη φορά και υπήρχαν επιπλοκές. Δεν μπορώ να πω επειδή έχω συμφωνία με το σύλλογό μου, όμως θα πω απλά ότι είναι μία πραγματική δοκιμασία, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μου συμβαίνει. Προσπαθώ με κάθε τρόπο να επανέλθω αλλά προετοιμάζομαι επίσης για μία καριέρα μετά από το ποδόσφαιρο» τόνισε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα