Βερόνα - Γιουβέντους 2-2: Νέα γκέλα για τη «Μεγάλη Κυρία»

Βερόνα - Γιουβέντους 2-2: Νέα γκέλα για τη «Μεγάλη Κυρία»

Βερόνα - Γιουβέντους

bet365

Από το κακό στο χειρότερο η Γιουβέντους, παραχώρησε εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 στη Βερόνα κι έχασε την επαφή με την κορυφή.

Η Γιουβέντους βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κόντρα στη Βερόνα και τελικά αυτό που... κατάφερε ήταν να αποσπάσει εκτός έδρας ισοπαλία 2-2. Τέταρτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη για τη «Μεγάλη Κυρία», η οποία είναι στο -9 από την κορυφή, αλλά με ματς περισσότερο. Από την άλλη, η Βερόνα με τον πολύτιμο βαθμό ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη και είναι στην 17η θέση με 20 πόντους.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ από νωρίς, με τον Μάικλ Φολορούνσο να πετυχαίνει στο 11’ το 1-0 με απίθανο σουτ στην κίνηση. Η Γιουβέντους προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε και ισοφάρισε πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα (28’) με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βλάχοβιτς.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το καλό μομέντουμ, μιας και τα λάθη στην άμυνα έφεραν νέα ψυχρολουσία. Στο 52’ ο Τιτζάνι Νόσλιν σημείωσε το 2-1 για τη Βερόνα. Αμεση απάντηση της Γιουβέντους, με τον Αντριάν Ραμπιό να ισοφαρίζει στο 55’ σε 2-2 για τους «μπιανκονέρι», που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης στο «Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι». Η Γιουβέντους πίεσε, είχε στιγμές, αλλά όχι και την ουσία να πάρει κάτι περισσότερο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα