Αριάνα Μιχαΐλοβιτς: «Η Μπολόνια συνέχισε να πληρώνει τον Σίνισα ακόμα και μετά το θάνατό του»

Αριάνα Μιχαΐλοβιτς: «Η Μπολόνια συνέχισε να πληρώνει τον Σίνισα ακόμα και μετά το θάνατό του»

Βασίλης Μπαλατσός
Αριάνα Μιχαΐλοβιτς: «Η Μπολόνια συνέχισε να πληρώνει τον Σίνισα ακόμα και μετά το θάνατό του»

bet365

Η σύζυγος του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, Αριάνα, αποκάλυψε πως η Μπολόνια δεν σταμάτησε να πληρώνει τους μισθούς του συζύγου της ακόμα και μετά τον θάνατο του.

Στις 16 Δεκεμβρίου του 2022 ο σπουδαίος Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έφυγε από τη ζωή στα 53 του χρόνια, μετά από γενναία μάχη χρόνων με τη λευχαιμία. Μια μεγάλη απώλεια για το ποδόσφαιρο της Ιταλίας, το οποίο «υπηρέτησε» τόσο ως προπονητής όσο και ως ποδοσφαιριστής.

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του και παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του ο Μιχαΐλοβιτς ήταν αφοσιωμένος στη δουλειά του ως κόουτς της Μπολόνια, όμως τρεις μήνες πριν φύγει από τη ζωή οι Ροσομπλού τον αποδέσμευσαν και προχώρησαν στην πρόσληψη του Τιάγκο Μότα.

Όπως αποκάλυψε η σύζυγος του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, Αριάνα, σε συνέντευξη της στη «Messaggero» παρά την αποχώρηση του η Μπολόνια τήρησε το deal τους και συνέχισε να πληρώνει τους μισθούς του, ακόμα και μετά τον θάνατο του, σε μια κίνηση στήριξης προς την οικογένεια του.

«Ο Σίνισα δεν το περίμενε και δεν το πήρε καθόλου καλά. Είχε πει ότι δεν ήθελε να παραιτηθεί και ήθελε να πολεμήσει. Η Μπολόνια έκανε μια διαφορετική επιλογή και δεν μπορώ να την κρίνω. Ο σύλλογος πλήρωσε τον μισθό του συζύγου μου μέχρι το τέλος του συμβολαίου του. Μια εξαιρετική πράξη που μου έδωσε μια βεβαιότητα σε μια στιγμή αποπροσανατολισμού.

Ο πρόεδρος της Μπολόνια, Σαπούτο, αλλά και οι Μπεργκαμίνι, Φενούτσι, Μαρκέτι και Ντι Βάιο δεν με ξέχασαν ποτέ. Υπήρχε εξαιρετική σχέση και με τον Σαμπατίνι. Είναι ένα ιδιαίτερο κλαμπ και μια ιδιαίτερη πόλη. Ήταν στις καρδιές μας ακόμη και πριν από την ασθένεια. Μετά από αυτό, έγινε βαθιά αγάπη. Όλες οι εβδομάδες που περάσαμε στο νοσοκομείο, οι αγώνες στο γήπεδο. Μοιραστήκαμε αυτές τις στιγμές με καταπληκτικούς ανθρώπους.

Ο επαγγελματίας με τον οποίο μίλησα μου είπε κάποια στιγμή: ''Ή σηκώνεσαι και ζεις για τους γιους σου ή αφήνεσαι να φύγει''. Δεν θα το αρνηθώ. Τίποτα δεν είναι πια το ίδιο. Έχω καταπληκτικούς γιους και μια υπέροχη εγγονή. Θέλω να ζήσω. Βλέπω τους φίλους μου. Ασχολούμαι με την επιχείρηση που είχε ο Σίνισα. Έχω δύσκολες στιγμές, αλλά τις προσπερνάω χάρη στη βοήθεια των γιων και των κορών μου», ανέφερε η σύζυγος του σπουδαίου Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα