Γιουβέντους - Ουντινέζε 0-1: Νέα ήττα για τους Μπιανκονέρι, «τρέχει» μόνη της η Ίντερ!

Νίκος Κικίδης
Γιουβέντους

bet365

Πλήρης κατάρρευση για τη Γιουβέντους, η οποία δέχθηκε back-to-back ήττες στο πρωτάθλημα με το 0-1 κόντρα στην Ουντινέζε και επέτρεψε στην Ίντερ να ξεφύγει στη βαθμολογία.

Η ήττα στο Derby D΄Italia φαίνεται πως άφησε τα σημάδια της στη Γιουβέντους! Με μια φλύαρη κατοχή να τη χαρακτηρίζει, η ομάδα από το Τορίνο δέχθηκε νέα ήττα στο πρωτάθλημα με 1-0 από την Ουντινέζε και πλέον κινδυνεύει να δει την Ίντερ να.... χάνεται στον ορίζοντα με το πλεονέκτημα του +7 και με επιπλέον ματς στο χέρι!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν νωχελικά στην αναμέτρηση, δυσκολεύονταν να παράγουν ευκαιρίες και τελικά το πλήρωσαν στο 25΄όταν ο Τζιανέτι με προβολή προ κενής εστίας βρήκε δίχτυα για το 0-1. Το προβάδισμα της Ουντινέζε... αφύπνισε κάπως τους Μπιανκονέρι που απείλησαν με ευκαιρίες του Μίλικ, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να βρει ποτέ το πλεκτό στο πρώτο ημίχρονο.

Η κατάσταση μάλιστα δεν άλλαξε για τον Πολωνό ούτε στο δεύτερο μέρος, όταν στο 56΄σούτατε από πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα. Μόνιμη πηγή κινδύνου, ο Μίλικ τελικά βρήκε δίχτυα τρία λεπτά αργότερα, όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς η μπάλα είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου στην αρχή της φάσης.

Αντί να... θερμάνει τις μηχανές, το ακυρωμένο γκολ μάλλον έσβησε και τις τελευταίες ελπίδες των Μπιανκονέρι για ένα θετικό αποτέλεσμα, με το 0-1 να παραμένει σε ένα τρίτο διαδοχικό πλήγμα της Γιουβέντους που βλέπει πλέον το Scudetto να χάνεται.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Άλεξ Σάντρο, Καμπιάσο, Γουεά (62΄Γιλντίζ), Λοκατέλι (77΄Καβίλια), Ραμπιό, ΜακΚένι, Κιέζα (77΄Μποέντε), Μίλικ

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα