Νάπολι: «Έκλεισε» τον Ντεντόκερ της Άστον Βίλα

Βασίλης Μπαλατσός
dentoncker

bet365

Η Νάπολι συμφώνησε με την Άστον Βίλα για τον εξάμηνο δανεισμό του Βέλγου αμυντικού χαφ, Λεάντερ Ντεντόκερ, με το deal να περιλμβάνει οψιόν αγοράς.

Ποδοσφαιριστής της Νάπολι πρέπει να θεωρείται ο Λεάντερ Ντεντόκερ. Οι πρωταθλητές Ιταλίας συμφώνησαν με την Άστον Βίλα για την απόκτηση του Βέλγου αμυντικού χαφ, ο οποίος θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά την Τετάρτη (24/1). Η συμφωνία περιλαμβάνει οψιόν αγοράς ύψους, εννέα εκατομμυρίων ευρώ, η οποία δεν θα είναι υποχρεωτική.

Ο 28χρονος αγωνίζεται κυρίως στο «6» αλλά μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο «8» όσο και στο κέντρο της άμυνας. Ο 32χρονος μετράει 15 εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του Ουνάι Έμερι την τρέχουσα σεζόν και έχει σκοράρει μια φορά. Η Βίλα τον αγόρασε από τη Γουλβς το Σεπτέμβριο του 2022 αντί 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του Ντεντόκερ η Νάπολι θα τρέξει την υπόθεση του Νεχουέν Πέρες. Ο Αργεντινός στόπερ μετράει στη φετινή Serie A 21 εμφανίσεις με την Ουντινέζε και μια ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα