Μίλαν: Φήμες για «φλερτ» με Αντόνιο Κόντε

Μίλαν: Φήμες για «φλερτ» με Αντόνιο Κόντε

Newsroom
Μίλαν: Φήμες για «φλερτ» με Αντόνιο Κόντε

bet365

Επιμένουν τα ιταλικά Μέσα για την πιθανή συνεργασία Αντόνιο Κόντε με Μίλαν την επόμενη σεζόν.

Συνεχίζουν να κυκλοφορούν έντονες φήμες σχετικά με το ποιος θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος προπονητής της Μίλαν όταν έρθει η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι της με τον Στέφανο Πιόλι.

Κάποια ονόματα αναφέρθηκαν στον ιταλικό Τύπο. Από τον Τιάγκο Μότα της Μπολόνια μέχρι τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι της Μπράιτον, ωστόσο, ένα από τα πιο καυτά ονόματα είναι ο Αντόνιο Κόντε και η Sportitalia είναι ανένδοτη ότι ο Ιταλός θέλει να προπονήσει τη Μίλαν.

Σύμφωνα μάλιστα με τον δημοσιογράφο Μικέλε Κρισιτιέλο, αν η Μίλαν έχει κάποια υπαρκτή επιλογή για να αντικαταστήσει τον Πιόλι, αυτή θα ήταν ο Αντόνιο Κόντε.

Όπως αναφέρει η σημερινή (07/01) έκδοση της Corriere della Sera, οι φήμες για πιθανό γάμο μεταξύ Μίλαν και Κόντε στο εγγύς μέλλον έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες!

Ωστόσο, αυτό είναι ένα ενδεχόμενο που θα συνέβαινε μόνο εάν η περιπέτεια του Πιόλι τελείωνε στο τέλος της σεζόν και είναι ακόμη πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο, με τον νυν τεχνικό των «ροσονέρι» να είναι ήρεμος και να σκέφτεται μόνο το παρόν.

Η εφημερίδα μάλιστα σημειώνει ότι η διοίκηση θα λάβει την σχετική απόφαση την Άνοιξη.

 

SERIE A Τελευταία Νέα