Μουρίνιο: Ύμνοι του Πορτογάλου για τους οπαδούς της Ρόμα

Μουρίνιο: Ύμνοι του Πορτογάλου για τους οπαδούς της Ρόμα

Newsroom
Ο Μουρίνιο φεύγει από τη Ρόμα μόνο για Τσέλσι ή Παρί

bet365

Ο προπονητής της Ρόμα Ζοσέ Μουρίνιο απέτισε ιδιαίτερο φόρο τιμής στους οπαδούς τηςομάδας και την συγκλονιστική υποστήριξή τους!

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της Ρόμα με τη Κρεμονέζε για το κύπελλο Ιταλίας, ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στο πόσο μοναδικοί είναι οι οπαδοί των «τζιαλορόσι» που παρακολουθούν τους αγώνες της ομάδας στο «Ολίμπικο».

Συγκεκριμένα ανέφερε πως: «Αν χάνεις στην έδρα σου από μια ομάδα απέναντι στην οποία θεωρητικά πρέπει να κερδίσεις, ο κόσμος συνήθως γιουχάρει και σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια. Αντίθετα, χάνεις 0-1 εντός έδρας από την Κρεμονέζε και ο κόσμος εξακολουθεί να σε υποστηρίζει πλήρως, εξακολουθεί να σε επευφημεί ακόμα και με τον κόσμο έξω από το γήπεδο συγκινούμαι. Έχω κερδίσει πολλά σε πολλούς διαφορετικούς συλλόγους κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, αλλά κανένας από αυτούς τους συλλόγους δεν έχει αυτό το επίπεδο σεβασμού και τρυφερότητας από τον κόσμο τους, προφανώς συγκινούμαι όταν βλέπω αυτό το κοινό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα