Πολ Πογκμπά: Hταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Γιούβε, τώρα λαμβάνει τον κατώτατο μισθό της Ένωσης

Πολ Πογκμπά: Hταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Γιούβε, τώρα λαμβάνει τον κατώτατο μισθό της Ένωσης

Ο Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους

bet365

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Πολ Πογκμπά -που περιμένει πλέον να μάθει την ποινή αποκλεισμού του- λαμβάνει αυτή τη στιγμή τον κατώτατο μισθό της Ένωσης που υπολογίζεται περίπου στα 2.000 ευρώ το μήνα.

Αφότου και το δεύτερο δειγμα του Πολ Πογκμπά βγήκε θετικό η ποινή του Γάλλου μέσου είναι πλέον δεδομένη και πλέον περιμένει το ακριβές της μέγεθος.Το ίδιο και η Γιουβέντους. Ο ποδοσφαιριστής εμποδίζεται από τακτικές καθημερινές δραστηριότητες που συνδέονται με το επάγγελμά του (προπόνηση και προφανώς αγώνες) και - σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας - δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με κανέναν τρόπο με άλλα μέλη του συλλόγου.

Σε εσωτερικούς διαλόγους με το ιατρικό επιτελείο της Γιούβε, το οποίο πραγματοποίησε εις βάθος ανάλυση αμέσως μετά την είδηση της προληπτικής αναστολής από το Εθνικό Δικαστήριο Αντιντόπινγκ, ο Πογκμπά παραδέχτηκε ότι είχε λάβει συμπλήρωμα κατόπιν συμβουλής Αμερικανού φίλου γιατρού, χωρίς να έχει ενημερώσει το κλαμπ.

Επί του παρόντος, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Γάλλος διεθνής λαμβάνει τον κατώτατο μισθό της Παγκόσμιας Ένωσης Ποδοσφαιριστών Fifpro, περίπου 2.000 ευρώ το μήνα. Ο υπόλοιπος μισθός του ανεστάλη από τη Γιουβέντους. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο Πογκμπά ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Γιούβε με 8 εκατομμύρια καθαρά συν 2 εκατομμύρια μπόνους. Κατά την περίοδο της αναστολής το ποσοστό πέφτει δραστικά στον κατώτατο μισθό των περίπου 42.000 ευρώ ετησίως, όπως απαιτείται από τους κανονισμούς.

Εάν επιβαλλόταν αποκλεισμός άνω των έξι μηνών, η Γιούβε θα ήταν σε θέση να λύσει το συμβόλαιό του: μια εκτίμηση που σε κάθε περίπτωση θα γίνει μαζί με το περιβάλλον του παίκτη, που έχει δείξει συνεργασία από την αρχή του θέματος. Σε περίπτωση αποκλεισμού, εκτός από την εξοικονόμηση των ποσών που οφείλονται για τα επόμενα χρόνια, ο σύλλογος θα είναι επίσης σε θέση να ζητήσει αποζημίωση για ζημιές.

 

SERIE A Τελευταία Νέα