Νάπολι: Πρόταση στον Γκαλτιέ για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία

Νάπολι: Πρόταση στον Γκαλτιέ για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία

Νάπολι: Πρόταση στον Γκαλτιέ για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία

bet365

Σύμφωνα με ιταλικά μέσο, η Νάπολι ετοιμάζει προσφορά για τον Κριστόφ Γκαλτιέ ώστε να τον πείσει να είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας.

Η «Gazzetta dello Sport» αποκαλύπτει πως η Νάπολι περιμένει την επισημοποίησε της αποχώρησης του Κριστόφ Γκαλτιέ από την Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να του κάνει πρόταση για να γίνει ο διάδοχος του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών πηγαίνουν πολύ καλά ενώ στον πρόεδρο των Ναπολιτάνων, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αρέσει το προφίλ του Γάλλου τεχνικού. Ο Κριστόφ Γκαλτιέ αναμένεται να λάβει περίπου 6 εκατ. ευρώ από την Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του.

Οι «παρτενοπέι» είναι έτοιμοι να προσφέρουν διετές συμβόλαιο στον Γάλλο τεχνικό το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 4 εκατ. ευρώ καθαρά ενώ θα συμπεριλαμβάνει οψιόν για επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο. Ίδια φόρμουλα δηλαδή με εκείνη που είχε έρθει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά με τον Γκαλτιέ, τότε το plan b της Νάπολι ακούει στο όνομα Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος έχει δουλέψει ξανά στην Ιταλία για την Ρόμα (2013-Ιαν. 2016). Η υποψηφιότητα του Πάουλο Σόουζα συγκεντρώνει πλέον λιγότερες πιθανότητες, αφού, παρ' ότι η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών πήγε καλά, αλλά εκείνος δεν προτίθεται να πληρώσει την ρήτρα του 1 εκατ. ευρώ που έχει στο συμβόλαιό του με την Σαρλενιτάνα προκειμένου να μείνει από τώρα ελεύθερος και να μην περιμένει μέχρι το τέλος του μήνα.

Αν όλα πάνε στραβά, υπάρχει και η «έσχατη» λύση που ακούει στο όνομα Ράφα Μπενίτεθ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα