Reunion κι αποθέωση Βερόν σε Καραγκούνη: «Σπουδαίος άνθρωπος κι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής»

Reunion κι αποθέωση Βερόν σε Καραγκούνη: «Σπουδαίος άνθρωπος κι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής»

Βερόν και Καραγκούνης συναντήθηκαν στην Ινδονησία

bet365

Ο Γιώργος Καραγκούνης συναντήθηκε με τον άλλοτε συμπαίκτη του Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν στην Ινδονησία και ο θρυλικός Αργεντινός μέσος αποθέωσε τον «τυπάρα» μέσω Instagram.

Οι συναντήσεις απ' τα παλιά με διακεκριμένους πρώην συμπαίκτες συνεχίζονται για τον Γιώργο Καραγκούνη. Μετά τον Μάρκο Ματεράτσι στη Νέα Υόρκη, ο παλαίμαχος Έλληνας θρύλος είχε reunion με τον σπουδαίο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν στην Ινδονησία στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιούν οι παλιές δόξες της Ίντερ σε διάφορες χώρες.

Ο «τυπάρας» δείπνησε μαζί με τον Αργεντινό νυν αντιπρόεδρο της ομάδας της γενέτειράς του, Εστουδιάντες, με τον οποίο συνυπήρξε στους Νερατζούρι τη σεζόν 2004-05 όταν ο τελευταίος αγωνίστηκε δανεικός από την Τσέλσι και πριν ο «Κάρα» πάρει μεταγραφή για την Μπενφίκα.

Μάλιστα, ο Βερόν ανέβασε φωτογραφία παρέα με τον Καραγκούνη στα stories του στο Instagram, στην οποία τον αποθέωσε χαρακτηρίζοντάς τον σπουδαίο άνθρωπο και τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή.

«Σπουδαίος άνθρωπος, σπουδαίος φίλος. Και ο καλύτερος παίκτης από την Ελλάδα».

Ο Καραγκούνης έκανε repost τη δημοσίευση του Αργεντινού ανταποδίδοντας τα όμορφα λόγια και γράφοντας: «Ο πιο ποιοτικός παίκτης».

Βερόν και Καραγκούνης

 

SERIE A Τελευταία Νέα