Σασουόλο - Μόντσα 1-2: Διπλό στις καθυστερήσεις!

Newsroom
Νίκη στις καθυστερήσεις η Μόντσα

bet365

Η Μόντσα επικράτησε 2-1 της Σασουόλο εκτός έδρας παραμένοντας στην 8η θέση. ΟΙ οπαδοί δεν ξέχασαν τα θύματα των καταστροφικών πλημμυρών...

Το κλίμα στο «Μapei» ήταν βουβό, με τους οπαδούς να τιμούν τη μνήμη των θυμάτων των καταστροφικών πλημμυρών στην Emilia Romagna «Emilia-Romagna, ο ήλιος θα ανατείλει ξανά» ήταν το πανό που ανέβασαν. Στο αγωνιστικό, η Μόντσα επικράτησε 2-1 της Σασουόλο εκτός έδρας με γκολ στις καθυστερήσεις. Ετσι, η Μόντσα διεύρυνε το αήττητο σερί της στα οκτώ παιχνίδια, μένοντας στην 8η θέση. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, είχαν τον έλεγχο και στις καθυστερήσεις του α' μέρους ο Μπεράρντι με πέναλτι πέτυχε το 1-0. Η Μόντσα αντέδρασε στην επανάληψη και ο Τσουρία βρήκε για 6η φορά φέτος δίχτυα για το 1-1 στο 60ο λεπτό. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Ρουάν αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα (68’) και άφησε τη Σασουόλο με παίκτη λιγότερο. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκε το πλεονέκτημα και σκόραραν με τον Πεσίνα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων το γκολ της νίκης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα