Μπολόνια - Γιουβέντους 1-1: Επιτέλους... βαθμός για τους Μπιανκονέρι

Νίκος Κικίδης
Η ισοπαλία της Γιουβέντους κόντρα στη Μπολόνια

bet365

Η Γιουβέντους απέδειξε και στην έδρα της Μπολόνια πως βρίσκεται σε κακό φεγγάρι, αλλά τουλάχιστον πήρε τον πρώτο της βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές χάρη στο τελικό 1-1.

Φρένο στις σερί αγωνιστικές χωρίς βαθμό έβαλε η Γιουβέντους, η οποία ωστόσο οφείλει να απαιτεί περισσότερα από τον εαυτό της. Παρουσιάζοντας και πάλι τις γνωστές παθογένειες, οι Μπιανκονέρι αυτή τη φορά πήραν τουλάχιστον την ισοπαλία στην έδρα της Μπολόνια των Κυριακόπουλου - Λυκογιάννη (1-1), αλλά τα σύννεφα ακόμα παραμένουν... πυκνά πάνω από το Τορίνο.

Ο αγώνας μάλιστα ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους Μπιακονέρι, καθώς μόλις στο 10΄ο Ορσολίνι ευστόχησε από την άσπρη βούλα κι έβαλε σε θέση οδηγού τη Μπολόνια. Είκοσι λεπτά αργότερα η Γιουβέντους είχε την ευκαιρία να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο, αλλά ο Μίλικ.... προδόθηκε από το βηματάκι που έκανε πριν την εκτέλεση και σούταρε αδύναμα πάνω στον Σκορούπσκι.

Παρόλα αυτά, στο 61΄ο Πολωνός πήρε το αίμα του πίσω και με ένα φανταστικό σουτ στη γωνία επανέφερε την ισορροπία. Η Γιουβέντους έψαξε την ανατροπή στα λεπτά που απέμεναν και λίγο έλειψε να τη βρει στο 88΄, όμως ο Σούλε αστόχησε προ ανυπεράσπιστης εστίας. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τη Γηραιά Κυρία να αρκείται στην ισοπαλία που την έστειλε στο -1 από τη δεύτερη, Λάτσιο.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Κουαδράδο, Γκάτι, Ντανίλο, Άλεξ Σάντρο, Λοκατέλι, Φατζιόλι (57΄Σούλε), Ραμπιό, Κιέζα (70΄Μιρέτι), Κόστιτς (57΄Ίλινγκ Ζούνιορ), Μίλικ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα