Βοηθός του Αλέγκρι στον Σπαλέτι: «Καραφλό σκ@t&, θα σου φάω την καρδιά»

Δήλωση-σοκ από τον βοηθό του Αλέγκρι προς τον Σπαλέτι
Με απρεπείς χαρακτηρισμούς και απειλές, ο βοηθός του Μαξ Αλέγκρι στη Γιουβέντους, Μάρκο Λαντούτσι, επιτέθηκε φραστικά στον Λουτσιάνο Σπαλέτι σύμφωνα με την έκθεση του παρατηρητή που έφερε στο φως η εφημερίδα «Stampa».

Η τεταμένη ατμόσφαιρα του πάντα «φορτισμένου» συναισθηματικά ντέρμπι μεταξύ Γιουβέντους και Νάπολι έφτασε στο αποκορύφωμα μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Με τους Παρτενοπέι θριαμβευτές στο δραματικό φινάλε χάρη στο γκολ του Ρασπαντόρι στο 90+3', η ένταση από μεριάς των ανθρώπων των Μπιανκονέρι μεταφέρθηκε στη φυσούνα, εκεί που όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα ο βοηθός του Μαξ Αλέγκρι εξύβρισε και απείλησε τον Λουτσιάνο Σπαλέτι!

Σύμφωνα με τη «Stampa» η οποία επικαλείται την έκθεση του παρατηρητή, ο επί χρόνια βοηθός του τεχνικού της Γηραιάς Κυρίας, Μάρκο Λαντούτσι ήταν έξαλλος με τις διαιτητικές αποφάσεις του ματς και ξέσπασε στον προπονητή της Νάπολι, αποκαλώντας τον «καραφλό σκ@t&» και λέγοντάς του ότι «θα σου φάω την καρδιά», όλα αυτά στον διάδρομο που οδηγούσε στα αποδυτήρια του «Allianz Stadium».

Ο Σπαλέτι δεν απάντησε στην πρόκληση βάσει των όσων ανέφεραν στην έκθεσή τους οι απεσταλμένοι της ιταλικής ομοσπονδίας. Το περιστατικό πλέον θα εξεταστεί από τον αθλητικό δικαστή, ενώ ανάμεσα στα ζητήματα που ήρθαν στα χέρια της ομοσπονδιακής εισαγγελίας για το Γιούβε-Νάπολι υπάρχουν επίσης υβριστικά συνθήματα κατά του προέδρου της ομοσπονδίας, καθώς και συνθήματα με ρατσιστικό περιεχόμενο σε βάρος των Ναπολιτάνων.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα