Serie A: Τρομερή ανατροπή από 0-2 της Μόντσα κόντρα στη Φιορεντίνα, τριάρα για Ουντινέζε

Νίκος Κικίδης
Η νίκη της Μόντσα επί της Φιορεντίνα

bet365

Απίθανη ανατροπή για τη Μόντσα, η οποία επέστρεψε από το 0-2 της Φιορεντίνα και επικράτησε με το τελικό 3-2. Άνετη νίκη και τριάρα της Ουντινέζε κόντρα στην Κρεμονέζε.

Ανέλπιστη νίκη με ανατροπή από 2-0 πανηγύρισε η Μόντσα, η οποία καταφέρει να φέρει τούμπα το ματς κόντρα στη Φιορεντίνα και να πάρει το τρίποντο με σκορ 3-2. Παρά το προβάδισμα των φιλοξενούμενων με 2-0 χάρη στα γκολ των Κουαμέ (8΄) και Σαπονάρα (13΄), η Μόντσα απάντησε πριν το ημίχρονο με το αυτογκόλ του Μπιράγκι (26΄) και όμορφο τελείωμα του Ντάνι Μότα. Την ανατροπή υπέγραψε ο Πεσίνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του που ανέβηκε στη 12η θέση.

Επιστροφή στις νίκες για την Ουντινέζε

Πολύ πιο εύκολη αποδείχθηκε η αποστολή της Ουντινέζε, η οποία «καθάρισε» με 3-0 την Κρεμονέζε και την έστειλε ένα βήμα πιο κοντά στη Serie B. γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με το... καλησπέρα χάρη στο γκολ του Σάμαρτζιτς στο 2΄, με τους Πέρεθ (27΄) και Σαξές (36΄) να υπογράφουν το τρίποντο μέσα σε εννιά λεπτά για το τελικό 3-0. Κάπως έτσι η Ουντινέζε ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν βυθισμένοι στη 19η θέση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα