Οσιμέν: Γύρισε τραυματίας από την εθνική Νιγηρίας, χάνει το ντέρμπι με τη Μίλαν

Οσιμέν: Γύρισε τραυματίας από την εθνική Νιγηρίας, χάνει το ντέρμπι με τη Μίλαν

bet365

Ο Βίκτορ Οσιμέν επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας και σύμφωνα με ενημέρωση της Νάπολι θα χάσει το παιχνίδι της Κυριακής (2/4) με τη Μίλαν.

«Πονοκέφαλος» για τον Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο Ιταλός τεχνικός της Νάπολι δεν μπορεί να υπολογίζει για το μεγάλο ντέρμπι με τη Μίλαν (2/4) στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» στις υπηρεσίες του Βίκτορ Οσιμέν.

Ο διεθνής σέντερ φορ επέστρεψε με πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό προσαγωγό του από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας για τα προκριματικά του Copa Africa. Ο Οσιμέν θα περάσει τις επόμενες ώρες από νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς και το διάστημα που θα χρειαστεί για την αποθεραπεία του.

O 24χρονος «killer» την τρέχουσα σεζόν μετράει 29 εμφανίσεις με 25 γκολ και πέντε ασίστ, όντας ο πρώτος σκόρερ της Serie A με 21 γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα