Ζανέτι: «Η Ίντερ είναι μια αγάπη που δεν γνωρίζει από σύνορα»

Ζανέτι: «Η Ίντερ είναι μια αγάπη που δεν γνωρίζει από σύνορα»

Newsroom
Ζανέτι: «Η Ίντερ είναι μια αγάπη που δεν γνωρίζει από σύνορα»

bet365

Ο «Il Capitano» της Ίντερ, Χαβιέρ Ζανέτι, με ανάρτηση του στα Social Media έστειλε το μήνυμα του στην ομάδα της καρδιάς του, η οποία συμπλήρωσε 115 χρόνια ιστορίας.

Στις 8 Μαρτίου του 1908 ιδρύθηκε η Ίντερ και σήμερα κλείνει 115 χρόνια σπουδαίας ιστορίας. Ο εμβληματικός αρχηγός και νυν αντιπρόεδρος των Μιλανέζων, Χαβιέρ Ζανέτι, με ανάρτηση του στα Social Media έστειλε τις ευχές του στο κλαμπ που συνέδεσε την καριέρα του και χαρακτήρισε τους Νερατζούρι ως... αγάπη δίχως όρια.

Η ανάρτηση του «Il Capitano»:

«Είναι μια ιστορία που δεν τελειώνει ποτέ...

Για 115 χρόνια και για πάντα.

Η Ίντερ είναι ένα συναίσθημα. Μια αγάπη που δεν έχει όρια, η οικογένειά μας, τα αδέρφια του κόσμου και παντού στον κόσμο… μέχρι το Σαν Σίρο.

Οι αγκαλιές, τα μαγικά βράδια, οι ανεξίτηλες νίκες, η κομψότητα στα χρώματα του ουρανού και της νύχτας... εκείνης της νύχτας, 9 Μαρτίου 1908.

Το να εκπροσωπείς την Ίντερ είναι τιμή κάθε μέρα. Η ιστορία της Ίντερ είναι όλων των οπαδών της, των ανθρώπων της, της πόλης της. Απέραντο, απεριόριστο, άπειρο πάθος.

Σήμερα και για πάντα, μόνο Ίντερ. Χρόνια πολλά»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα