Σβεν Γκόραν Έρικσον: Βάζει στην άκρη την καριέρα του για λόγους υγείας

Newsroom
Σβεν Γκόραν Έρικσον: Βάζει στην άκρη την καριέρα του για λόγους υγείας

bet365

Την απόφασή του να παραιτηθεί από τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της σουηδικής Κάρλσταντ για να δώσει βάση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας που τον ταλαιπωρούν ανακοίνωσε ο Σβεν Γκόραν Έρικσον.

Έφτασε 75 χρονών, αλλά ο θρυλικός Σουηδός κόουτς, Σβεν Γκόραν Έρικσον, συνέχισε να εμπλέκεται στα ποδοσφαιρικά δρώμενα με το ίδιο πάθος. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ωστόσο, τον ανάγκασαν να βάλει εκείνα σε προτεραιότητα στη ζωή του.

Έτσι, ο άλλοτε προπονητής της Λάτσιο της Ρόμα αλλά και της εθνικής Αγγλίας, ανακοίνωσε πως για αυτόν τον λόγο παραιτείται από τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στη σουηδική Κάρλσταντ.

«Εγώ, ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον, αποφάσισα, εξαιτίας προβλημάτων υγείας που ακόμα εξετάζονται, να περιορίσω προς το παρόν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις μου. Θα επικεντρωθώ στο θέμα της υγείας μου, στην οικογένειά μου και σε περιορισμένες υποχρεώσεις της Κάρλσταντ. Ευχαριστώ για όλη τη στήριξη που μου έχουν δείξει οι φίλοι μου και οι γνωστοί μου από τον κόσμο του ποδοσφαίρου και ζητώ από αυτούς να σεβαστούν την απόφασή μου και την ιδιωτικότητά μου", ανέφερε μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου ο 75χρονος.

 

SERIE A Τελευταία Νέα