Γιουβέντους: Υπάλληλοι της Σπέτσια μηνύουν οπαδούς των Μπιανκονέρι επειδή τους... ούρησαν!

Newsroom
Γιουβέντους: Υπάλληλοι της Σπέτσια μηνύουν οπαδούς των Μπιανκονέρι επειδή τους... ούρησαν!

bet365

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Υπάλληλοι της Σπέτσια κινούνται νομικά εναντίον οπαδών της Γιουβέντους, καθώς οι τελευταίοι φαίνεται να τους... ούρησαν!

Στον κόσμο του ποδοσφαίρου έχουμε ακούσει κάθε λογής παράλογο και ακραίο, όμως ορισμένοι οπαδοί της Γιουβέντους αποφάσισαν να θέσουν τον πήχη σε νέα ύψη. Σύμφωνα άλλωστε με τα ιταλικά ΜΜΕ, υπάλληλοι της Σπέτσια υπέβαλαν μήνυση κατά αγνώστων, καθώς κατηγορούν τους οπαδούς των Μπιανκονέρι πως τους... ούρησαν.

Συγκεκριμένα η αναφορά δυο υπαλλήλων της ιταλικής ομάδας αποκαλύπτει πως τη στιγμή που κάθονταν μπροστά από την κερκίδα που είχε παραχωρηθεί στους φιλοξενούμενους, μερίδα φίλων της Γιουβέντους τους έβρεξε με ούρα!

Αμέσως οι δυο υπάλληλοι αποφάσισαν να ακολουθήσουν τη νομική οδό υποβάλλοντας μήνυση κατά αγνώστων και θα ζητήσουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου προκειμένου να διευκολυνθεί η αναζήτηση για την εύρεση των δραστών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα