Μίλαν: Μπορούσε να πάρει τον Κολό Μουανί ως ελεύθερο αλλά τώρα πρέπει να πληρώσει 35 εκατ. ευρώ!

Newsroom
Μίλαν: Μπορούσε να πάρει τον Κολό Μουανί ως ελεύθερο αλλά τώρα πρέπει να πληρώσει 35 εκατ. ευρώ!

bet365

Ο Ραντάλ Κολό Μουανί είναι ψηλά στη λίστα της Μίλαν όμως η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ζητάει τουλάχιστον 35 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Και όμως, θα μπορούσε να τον αποκτήσει ελεύθερο ένα χρόνο πριν.

Η απόκρουση του Εμιλιάνο Μαρτίνες του στέρησε την ευκαιρία να γίνει... ήρωας στο Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς στον μεγάλο τελικό, ο Κολό Μουανί θα μπορούσε να κάνει το 4-3 στο τελευταίο λεπτό της παράτασης και να χαρίσει τον τίτλο στη Γαλλία.

Παρόλο που δεν τα κατάφερε, είναι ένα από τα θετικά πρόσωπα της διοργάνωσης (πέτυχε και ένα γκολ στα ημιτελικά), κάτι που έκανε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να του θέσει ως τιμή διαπραγμάτευσης τα 35 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Μίλαν έχει ψηλά στη λίστα της τον νεαρό φορ, τον οποίο το περασμένο καλοκαίρι θα μπορούσε να αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή από τη Ναντ (!).

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα της Ιταλίας, οι «ροσονέρι» ήθελαν τον Γάλλο στράικερ από τον περασμένο Γενάρη, όταν έγινε γνωστό πως δεν θα ανανεώσει και θα μπορούσε να υπογράψει προσύμφωνο με όποια ομάδα ήθελε ως ελεύθερος.

Ο ιταλικός σύλλογος δεν το εκμεταλλεύθηκε, το καλοκαίρι έκανε μεγάλες προσπάθειες για να τον αποκτήσει δίχως να βγάζει λεφτά αλλά η Άιντραχτ κατάφερε να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία.

@Photo credits: Από το επίσημο Instagram του παίκτη
 

SERIE A Τελευταία Νέα