Νάπολι: Από Γενάρη οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο του Κβαρατσχέλια

Νάπολι: Από Γενάρη οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο του Κβαρατσχέλια

Newsroom
Νάπολι: Από Γενάρη οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο του Κβαρατσχέλια

bet365

Η Νάπολι σκοπεύει να ξεκινήσει τις συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο του Κβαρατσχέλια από τον Γενάρη.

Μπορεί ο 21χρονος Γεωργιανός εξτρέμ να έχει συμβόλαιο για 4,5 ακόμη χρόνια με τους Ναπολιτάνους, όμως ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις θέλει να διασφαλίσει την παρουσία του στην ομάδα με περισσότερη σιγουριά, μετά τη σωρεία «μνηστήρων» που έχουν μαζευτεί για την περίπτωσή του.

Έτσι, οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας σχεδιάζουν τον Γενάρη να ξεκινήσουν συζητήσεις για νέο συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή, μόλις έξι μήνες αφότου ήρθε στην ομάδα. Η εξαιρετική πορεία της φετινής Νάπολι, που βρίσκεται στο +8 από την δεύτερη Μίλαν, σίγουρα βοηθάει, όπως και οι πολύ καλές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ του αθλητικού διευθυντή της Νάπολι, Γκουιντολίν και του ατζέντη του παίκτη, Μαμούκα Τζουγκχέλι.

Μάλιστα, η Gazzetta dello Sport που αποκάλυψε την είδηση τονίζει πως οι απολαβές του που κυμαίνονται αυτή τη στιγμή στα 1,2 εκατ. ευρώ αναμένεται να υπερδιπλασιαστούν στο νέο συμβόλαιο ενώ η χρονική διάρκεια θα επεκταθεί κατά ένα χρόνο, δηλαδή από το καλοκαίρι του 2027 σε κείνο του 2028.

Ο εκπληκτικός Κβίτσα Κβαρατσχέλια έχει φέτος πραγματοποιήσει 23 συμμετοχές με 13 γκολ και 13 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα