Γιουβέντους: H UEFA άνοιξε έρευνα για τα οικονομικά της και απειλεί με κυρώσεις

Γιουβέντους: H UEFA άνοιξε έρευνα για τα οικονομικά της και απειλεί με κυρώσεις

Newsroom
Γιουβέντους: H UEFA άνοιξε έρευνα για τα οικονομικά της και απειλεί με κυρώσεις

bet365

Στο μικροσκόπιο της UEFA βρέθηκε η Γιουβέντους μετά τις μαζικές παραιτήσεις στη διοίκηση για φερόμενες οικονομικές παρατυπίες, με τον σύλλογο πλέον να απειλείται με κυρώσεις (και) από την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Γιουβέντους, ώρα μηδέν! Ο ιταλικός σύλλογος βρίσκεται (ξανά) στο μάτι του κυκλώνα, με μαζικές παραιτήσεις στη διοίκηση - μεταξύ άλλων και του προέδρου Αντρέα Ανιέλι - να διαδέχονται την εισαγγελική έρευνα «Prisma» και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει η Γηραιά Κυρία για απάτη και ψευδή οικονομικά στοιχεία στους ισολογισμούς της!

Παρόλα αυτά, η εισαγγελία του Τορίνου και η Εθνική Επιτροπή Εταιριών Εισηγμένων στο Χρηματιστήριο δεν είναι οι μοναδικές που ελέγχουν το κλαμπ για τυχόν οικονομικές παρατυπίες.

Κι αυτό διότι το κακό... τρίτωσε αισίως για τη Γιουβέντους, καθώς η UEFA ανακοίνωσε πως άνοιξε τον δικό της έλεγχο για να εξετάσει αν τα οικονομικά στοιχεία που της έχουν κατατεθεί από τους Ιταλούς είναι ορθά ή όχι.

Σε περίπτωση που εντοπιστούν παρατυπίες και «μεγειρεμένοι ισολογισμοί», τότε η UEFA αναμένεται να ακολουθήσει τη νομική οδό εις βάρος της Γιουβέντους και να την τιμωρήσει σύμφωνα με τους όρους του Financial Fair Play.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα