Μίλαν: Οι «ροσονέρι» ανανεώνουν τα συμβόλαια των Πιόλι και Ζιρού

Μίλαν: Οι «ροσονέρι» ανανεώνουν τα συμβόλαια των Πιόλι και Ζιρού

Newsroom
Μίλαν: Οι «ροσονέρι» ανανεώνουν τα συμβόλαια των Πιόλι και Ζιρού

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες της Gazzetta dello Sport, ο Ολιβιέ Ζιρού πρόκειται να επεκτείνει το συμβόλαιό του για μία σεζόν στη Μίλαν όπως και ο αρχιτέκτονας του «σκουντέτο» Στέφανο Πιόλι.

Ο Ολιβιέ Ζιρού θα παραμείνει κάτοικος Μιλάνου για ακόμα έναν χρόνο, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με τη Μίλαν μέχρι τον Ιούνιο του 2024, όταν ο Γάλλος επιθετικός θα είναι σχεδόν 38 ετών. Ο προπονητής του Στέφανο Πιόλι θα ακολουθήσει, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, τον ίδιο δρόμο.

Ο Γάλλος σέντερ φορ, ο οποίος έχει ήδη παίξει 15 παιχνίδια αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων 13 ως βασικός, θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «ροσονέρι». Το υπάρχον συμβόλαιο «εκπνέει» τον Ιούνιο του 2023 και οι άνθρωποι του συλλόγου θα κινηθούν άμεσα για να τον δεσμεύσουν ακόμα έναν χρόνο.

Στην περασμένη σεζόν, την πρώτη του στη Λομβαρδία, που ήρθε μαζί με την κατάκτηση της Serie A, σκόραρε 11 γκολ σε 29 αγώνες. Ο Ζιρού εκμεταλλευόμενος και τον τραυματισμό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θέλει να επωφεληθεί από τον παραπάνω χρόνο συμμετοχής διευρύνοντας το σερί καλών εμφανίσεων. Φέτος μετρά ήδη 6 γκολ και 2 ασίστ σε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε ηλικία μόλις 36 ετών, έχει επίσης στο στόχαστρό του το ρεκόρ των τερμάτων στην Εθνική Γαλλίας που εξακολουθεί να κατέχει ο Τιερί Ανρί, ο οποίος είναι μπροστά με 51 τέρματα.

Ανανεώνει και ο Πιόλι

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ακόμα πως και ο προπονητής της Μίλαν Στέφανο Πιόλι θα επεκτείνει το συμβόλαιό του για μία σεζόν, έως το 2024. Φτάνοντας το 2019, ο 59χρονος κόουτς κατέκτησε το Scudetto την περασμένη σεζόν και έχει αυτή την στιγμή τους «ροσονέρι» στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος του, τρεις βαθμούς πίσω από τη Νάπολι μετά από 11 αγωνιστικές. Η Μίλαν βρίσκεται επίσης σε καλή θέση για να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League πριν από την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Σάλτσμπουργκ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα