Μπερλουσκόνι: «Θα επέμβω στις τακτικές αποφάσεις της Μόντσα, όπως έκανα με τους προπονητές της Μίλαν»

Newsroom
Μπερλουσκόνι: «Θα επέμβω στις τακτικές αποφάσεις της Μόντσα, όπως έκανα με τους προπονητές της Μίλαν»

bet365

Ενθουσιασμένος με την άνοδο, ο πρόεδρος της Μόντσα Σίλβιο Μπερλουσκόνι, παραδέχεται σε συνέντευξή του ότι σκοπεύει να παρέμβει άμεσα στις τακτικές επιλογές της ομάδας όπως έκανε και στη Μίλαν!

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν πρωθυπουργός Ιταλίας και συνδέθηκε με τη Μίλαν για αρκετές δεκαετίες, ξεκινώντας την καριέρα του με τους «ροσονέρι» τη δεκαετία του 1980. Τώρα, στα 85 του, δείχνει να θέλει να συνεχίσει στην πρώτη γραμμή του ποδοσφαίρου της χώρας ως πρόεδρος της Μόντσα, ενός συλλόγου που ανέβηκε πρόσφατα στη Serie A και για το οποίο είναι πολύ περήφανος. «Το να πάω τη Μόντσα στη Serie A 110 χρόνια αργότερα μου έδωσε περισσότερη χαρά από το να κερδίσω το Champions League», δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Tele Lombardia».

Ο Μπερλουσκόνι ανέκαθεν έδειχνε μια διάθεση ηγεμόνα σε ότι αφορά τη διαχείρισή του στη Μόντσα παρόμοια με αυτή που έκανε στη Μίλαν. Αυτό επιβεβαιώσει και ο ίδιος στη συνέντευξή του.

«Θα επέμβω άμεσα στις (τακτικές) επιλογές της Μόντσα, δίνοντας συμβουλές, γιατί το έκανα με όλους τους προπονητές μου στη Μίλαν. Ο Παλαντίνο είναι ένας προπονητής που γνωρίζω καλά από την εποχή του στις χαμηλότερες κατηγορίες στη Μόντσα και αποφάσισα μαζί με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, να δώσουμε την ομάδα στα χέρια του γιατί κατά τη γνώμη μας το αξίζει πραγματικά», τόνισε.

«Έχω δείξει ότι στο ποδόσφαιρο ξέρω πώς να πετυχαίνω τους στόχους που έχω θέσει για τον εαυτό μου», είπε ο Μπερλουσκόνι, με το αμφιλεγόμενο ύφος του, μετά τον ενθουσιασμό της νίκης επί της Γιουβέντους το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η Μόντσα κέρδισε τη Γιούβε (1-0) και άφησε την τελευταία θέση της Serie A, προσθέτοντας ήδη τέσσερις βαθμούς σε επτά αγώνες.

 

SERIE A Τελευταία Νέα