Ουντινέζε - Ρόμα 4-0: Διέλυσε τους Τζιαλορόσι και πλησίασε στο -1 από την πρωτιά! (vid)

Newsroom
Ουντινέζε - Ρόμα 4-0: Διέλυσε τους Τζιαλορόσι και πλησίασε στο -1 από την πρωτιά! (vid)

bet365

Η Ρόμα προσγειώθηκε... απότομα, γνωρίζοντας τη συντριβή με 4-0 στην έδρα της Ουντινέζε, η οποία την προσπέρασε στη βαθμολογία και μείωσε στο -1 από την κορυφή! Ντεμπούτο για Μαντί Καμαρά.

Εμφατική προσγείωση για την μέχρι πρότινος αήττητη Ρόμα στο Φρίουλι. Μετά το σερί των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο συνετρίβη απότομα από την Ουντινέζε, η οποία έκανε «πάρτι» επικρατώντας με 4-0 και την προσπέρασε στη βαθμολογία.

Το κακό βράδυ φάνηκε από την αρχή για τους Τζιαλορόσι, αφού μετά από τεράστιο λάθος του Κάρσντορπ που γύρισε την μπάλα με το στήθος στον Πατρίσιο μέσα στην πολυκοσμία, ο Ουντότζι επωφελήθηκε και με προβολή άνοιξε το σκορ για τους Φριουλάνι μόλις στο 5΄.

Οι Ρωμαίοι δεν μπόρεσαν να συνέλθουν από τα ατομικά λάθη ούτε στο β' μέρος. Σειρά πήρε ο Ρούι Πατρίσιο, ο οποίος με κάκιστη εκτίμηση σε σουτ του Σάμαρτζιτς, είδε την μπάλα να «σκάει» στο έδαφος και να περνάει από πάνω του για το 2-0 στο 56'. Η απάντηση ήταν πρόσκαιρη και περιορίστηκε στο δοκάρι του Μαντσίνι με κεφαλιά πέντε λεπτά αργότερα, αλλά η αμυντική λειτουργία της Ρόμα επέτρεψε όχι ένα, αλλά δύο ακόμα γκολ στους γηπεδούχους, με Περέιρα στο 75' και Λόβριτς στο 82'.

Έτσι, οι Μπιανκονέρι έφτασαν τους 11 βαθμούς και απολαμβάνουν το δικό τους ιδανικό ξεκίνημα, απέχοντας μόλις έναν βαθμό από Νάπολι και Μίλαν (στους 10 και η Αταλάντα με ματς λιγότερο). Από την άλλη, ο Ζοσέ Μουρίνιο υπέστη την ευρύτερη ήττα του στο Campionato (μόλις η τρίτη τεσσάρα που δέχεται στην καριέρα του). Ντεμπούτο με τους Τζιαλορόσι έκανε ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό με οψιόν αγοράς (11,5 εκατ.)

Ανατροπή για Βερόνα, βαθμός με «καυτό» Αρναούτοβιτς η Μπολόνια

Νωρίτερα, η Σπέτσια του Δημήτρη Νικολάου και η Μπολόνια του Μπάμπη Λυκογιάννη έμειναν στο 2-2, σε ένα γεμάτο παιχνίδι με αρκετές ανατροπές. Οι Ροσομπλού είχαν για ακόμα μία φορά τον Μάρκο Αρναούτοβιτς σε τρομερό απόγευμα, με τον Αυστριακό να προσθέτει άλλα δύο γκολ και να έχει όλα τα τέρματα της ομάδας του στο φετινό Campionato, όντας ο πρώτος σκόρερ της λίγκας. Ωστόσο, αφού άνοιξε το σκορ στο 7', οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ με Μπαστόνι (45+2') και αυτογκόλ του Σχόουτεν (54'), καθιστώντας το δεύτερο γκολ του Αρναούτοβιτς «σωτήριο» για τον τρίτο βαθμό τους στη φετινή σεζόν. Βασικός και στα 90' ο Νικολάου, αντικαταστάθηκε στο 76' ο Λυκογιάννης.

Ενδιάμεσα, η Ελλάς Βερόνα έκανε... σεφτέ στις νίκες και μάλιστα με ανατροπή επί της Σαμπντόρια (2-1). Ο Καπούτο έβαλε μπροστά τους Μπλουτσερκιάτι στο 40', ωστόσο, οι γηπεδούχοι σφράγισαν απίστευτο comeback μέσα σε ένα λεπτό, πριν τη λήξη του ημιχρόνου! Το αυτογκόλ του Αουντέρο και το γκολ του Ντόιγκ έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των «Ελλήνων» και το 2-1 ήταν το τελικό σκορ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα