Serie A: «Γκέλα» στο 90+1' για τη Λάτσιο, τρίτο σερί στραβοπάτημα για Φιορεντίνα (vid)

Newsroom
Serie A: «Γκέλα» στο 90+1' για τη Λάτσιο, τρίτο σερί στραβοπάτημα για Φιορεντίνα (vid)

bet365

Η Λάτσιο κρατούσε στα χέρια της το τρίποντο που θα τη διατηρούσε στην κορυφή της Serie A, αλλά η Σαμπντόρια «έκλεψε» τον βαθμό με γκολ στις καθυστερήσεις (1-1). «Άσφαιρη» για τρίτο σερί ματς κι αυτή τη φορά ηττημένη η Φιορεντίνα, ισορροπία για Έμπολι και Βερόνα.

Βάδιζε πρόσω ολοταχώς για το πρώτο της φετινό τρίποντο μακριά από το «Ολίμπικο». Ωστόσο, η «παλιά καραβάνα» του Campionato ονόματι Μανόλο Γκαμπιαντίνι, την τιμώρησε στις καθυστερήσεις. Η Λάτσιο υπέστη «σοκ» στο «Λουίτζι Φεράρις» απέναντι στη Σαμπντόρια, καθώς έχασε τη νίκη στο 90+1’ (1-1) και δεν μπόρεσε έτσι να ακολουθήσει τα χνάρια της συμπολίτισσας, Ρόμα και να ανέβει στην κορυφή, αφήνοντάς την μόνη πρώτη μέχρι να ολοκληρωθεί η αγωνιστική.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι κατάφερε να πάρει τα ηνία του σκορ από το 21ο λεπτό, χάρη σε μια «μαγική» συνεργασία των Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Ιμόμπιλε. Ο Σέρβος χαφ έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Ιταλό «killer», χάρη σε μια φανταστική… laser πάσα με εναέριο τακουνάκι και ο τελευταίος δεν λάθεψε απέναντι στον Αουντέρο.

Το φινάλε, όμως, ανήκε στους Μπλουτσερκιάτι. Σχεδόν από το… πουθενά, η «Σαμπ» από την πάσα του Ρινκόν και το ιδανικό τελείωμα του Γκαμπιαντίνι έσωσε την παρτίδα και πανηγύρισε ανέλπιστα τον δεύτερο βαθμό της στη φετινή σεζόν, στερώντας από ακόμα μία «μεγάλη» το τρίποντο (0-0 με τη Γιουβέντους).


Κακή εμφάνιση και ήττα για τη Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα δεν έπεισε σε ακόμα ένα ματς και γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Ουντινέζε. Οι Βιόλα μπήκαν δυνατά, αλλά τα κενά στην άμυνα ήταν πολλά, γεγονός που εκμεταλλεύθηκε η ομάδα του Ουντινε. Μάλιστα, από το 17ο λεπτό πήρε προβάδισμα με τον Μπέντο, στον οποίο έδωσε υπέροχη ασίστ ο Ντεουλοφέου. Ενα γκολ που επηρέασε τη Φιορεντίνα, η οποία έγινε απειλητική μόνο μία φορά στο α' μέρος, αλλά στο 33′ η κεφαλιά του Μαρτίνες δε βρήκε στόχο. Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι, η Φιορεντίνα ήθελε, αλλά εκτός από τρεις αντεπιθέσεις που δεν είχαν ουσία δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω.

Ακόμα μια ισοπαλία για την Εμπολι

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν στο Carlo Castellani, Έμπολι και Βερόνα, σε ένα ματς, όπου οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, όχι όμως και την ουσία. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία για την Εμπολι, ενώ όπως και η Βερόνα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Μπαλντάνζι στο 26ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ωστόσο ο Καλόν στο 69' διαμόρφωσε το 1-1.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα