Ντι Μαρία: «Η Γιουβέντους είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ιταλίας, δύσκολα της λες όχι»

Ντι Μαρία: «Η Γιουβέντους είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ιταλίας, δύσκολα της λες όχι»

Ντι Μαρία: «Η Γιουβέντους είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ιταλίας, δύσκολα της λες όχι»

bet365

O Άνχελ Ντι Μαρία παρουσιάστηκε από τη Γιουβέντους σε συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων επισήμανε πως η «Βέκια Σινιόρα» είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ιταλία, οπότε είναι από δύσκολο έως αδύνατο για έναν ποδοσφαιριστή να της αρνηθεί.

Μετά από «πρέσινγκ» 40 ημέρων ο Άνχελ Ντι Μαρία είπε το μεγάλο «ναι» στη Γιουβέντους και ύστερα από μια επταετία στην Παρί Σεν Ζερμέν μετακόμισε στο Τορίνο. Ο Αργεντινός εξτρέμ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στους «Μπιανκονέρι» και το μεσημέρι της Δευτέρας (11/7) παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου. Ο 34χρονος ακραίος επιθετικός τόνισε μεταξύ άλλων πως η «Γιούβε» είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Serie A και συνεπώς είναι από δύσκολο έως αδύνατο για έναν ποδοσφαιριστή να της αρνηθεί.

Οι δηλώσεις του Άνχελ Ντι Μαρία:

Για το «φλερτ» 40 ημερών με τη Γιουβέντους: «Η αρχική μου σκέψη ήταν να επιστρέψω στην Αργεντινή αλλά στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Ήρθα στην Γιουβέντους για να κατακτήσω όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους. Όταν μία τόσο σημαντική ομάδα όπως η Γιούβε, είναι πίσω από εσένα εδώ και 40 ημέρες, είναι δύσκολο ή σχεδόν αδύνατο να της πεις όχι. Επέλεξα τη Γιούβε γιατί είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ιταλία. Ξέρω ότι είναι μια δυνατή ομάδα και θέλω να είμαι μέλος της. Αφού με έψαξαν, σημαίνει ότι με πιστεύουν. Άργησα να απαντήσω για οικογενειακούς λόγους, είχα υποχρεώσεις με την εθνική Αργεντινής και μετά είχα διακοπές».

Για τον ρόλο του στο γήπεδο: «Μου αρέσει να προσφέρω ασίστ και ελπίζω να έχω πολλές φέτος. Γενικά, μου αρέσει να είμαι ένα κομμάτι ενός καλού συνόλου. Μου αρέσει να παίζω σε οποιονδήποτε ρόλο, έχω δυνατό χαρακτήρα και πάντα θέλω να κερδίζω και να παλεύω σκληρά για να τα καταφέρω. Η θέση που προτιμώ είναι αυτή του δεξιού επιθετικού, αλλά ο προπονητής θα επιλέξει πού θα με βάλει».

Για το Μουντιάλ του Κατάρ: «Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες για έναν παίκτη, αλλά είναι απαραίτητο να έχεις το κεφάλι σου στραμμένο στο παρόν. Επαναλαμβάνω, πάντα θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τη Γιούβε. Πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε νέα αρχή και έτσι θα είναι και εδώ».

Για τη σύγκριση που είχε κάνει ο Μπουφόν ανάμεσα σε εκείνον και τον Ντιέγκο Μαραντόνα: «Ο Ντιέγκο είναι ο Ντιέγκο, προφανώς. Έχω καλή σχέση με τον Μπουφόν, είναι φανταστικό άτομο και μίλησα μαζί του την ημέρα που υπέγραψα».

Για τους στόχους της επόμενης σεζόν: «Η Γιούβε είναι η Γιούβε, έχει κατακτήσει πάρα πολλούς τίτλους και είναι ένας μεγάλος σύλλογος που τώρα έχει τεράστια θέληση να επιστρέψει σε υψηλά επίπεδα. Θα προσπαθήσω να συμβεί αυτό Είναι σημαντικό να φτιάξουμε ένα ενωμένο γκρουπ. Είμαι χαρούμενος που έχω δίπλα μου νέους παίκτες αλλά και μεγάλης ποιότητας, όπως ο Φεντερίκο Κιέζα και ο Ντούσαν Βλάχοβιτς. Θα δώσουμε πάρα πολλά για αυτή την ομάδα».

 

SERIE A Τελευταία Νέα