Ίντερ: Την Τετάρτη (29/6) στο Μιλάνο ο Λουκάκου για να ολοκληρώσει την επιστροφή του

Ίντερ: Την Τετάρτη (29/6) στο Μιλάνο ο Λουκάκου για να ολοκληρώσει την επιστροφή του

bet365

Ο Ρομελού Λουκάκου αναμένεται την Τετάρτη (29/6) να ταξιδέψει στο Μιλάνο για να ολοκληρώσει την επιστροφή του στην Ίντερ, με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Έτοιμος να φορέσει και πάλι την φανέλα της Ίντερ είναι ο Ρομέλου Λουκάκου. Μόλις ένα χρόνο μετά την πώληση του από τους «Νερατζούρι» στην Τσέλσι, αντί 113 εκατομμυρίων ευρώ θα γυρίσει και πάλι στο Μιλάνο αυτό το καλοκαίρι ως δανεικός από τους «Μπλε». Τα δυο κλαμπ συμφώνησαν για τον μονοετή δανεισμό του διεθνή Βέλγου φορ στους Μιλανέζους, με ενοίκιο δέκα εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι Λονδρέζοι θα γλιτώσουν να πληρώσουν τις υψηλές απολαβές του θηριώδη επιθετικού.

Ο 29χρονος φορ την Τετάρτη (29/6) θα ταξιδέψει στο Μιλάνο για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να «σφραγίσει» την επιστροφή του στο «Σαν Σίρο», τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Πάντως αναμένεται να μην υπάρξει θερμή υποδοχή από οπαδούς, καθώς όπως ανέφεραν σε ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι των κυπελλούχων Ιταλίας, «πρέπει να κερδίσει τον σεβασμό τους από την αρχή».

Ο Λουκάκου ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Τσέλσι με 44 συμμετοχές, 15 γκολ και δυο ασίστ σε συνολικά 2.748 αγωνιστικά λεπτά. Ο Βέλγος δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τόμας Τούχελ, ο οποίος προτιμούσε για την κορυφή της επίθεσης τον Τίμο Βέρνερ και τον Κάι Χάβερτς. Ο «Big Rom» έχει συμβόλαιο με τους «Μπλε» ως το καλοκαίρι του 2026.

 

SERIE A Τελευταία Νέα