Έιμπραχαμ: Μόνος του σκοράρει όσο οι Λουκάκου και Χάβερτς μαζί!

Έιμπραχαμ: Μόνος του σκοράρει όσο οι Λουκάκου και Χάβερτς μαζί!

bet365

Όχι ότι μετανιώνει πικρά η Τσέλσι για την αποχώρησή του, ωστόσο, με δεδομένο πως τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά με τον Λουκάκου και την επίθεση, οι επιδόσεις του Έιμπραχαμ κάπως... ενοχλούν τους «μπλε».

Ο Ρομέλου Λουκάκου κατάφερε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου να σκοράρει δις απέναντι στην Γουλβς στο «Στάμφορντ Μπριτζ», να πετύχει τα πρώτα του γκολ στην Premier League μετά από τον περασμένο Δεκέμβρη (!), ωστόσο, η Τσέλσι έμεινε στο 2-2 κόντρα στους «λύκους» που πήραν βαθμό στο 90' + 7'.

Φυσικά, διόλου ιδανική είναι η σεζόν για τον Βέλγο στράικερ στην επαναφορά του στην Τσέλσι και αυτή τη στιγμή μετράει 14 τέρματα με 2 ασίστ σε 41 αναμετρήσεις. Ο Κάι Χάβερτς που σαν να... συνήθισε τον ρόλο του «ψευτοεννιαριού» για φέτος, έχει 13 τέρματα και 6 ασίστ σε 45 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Κι αν δεν περιμένει κάποιος πολλά περισσότερα γκολ από τον Γερμανό, σίγουρα οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλότερες από τον «Ρομ».

Ο Τάμι Έιμπραχαμ που το καλοκαίρι πήρε την απόφαση να μετακομίσει στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, βλέπει την επιλογή του να τον έχει βάλει στην καρδιά των οπαδών των «τζιαλορόσι» και τον ίδιο να γράφει ιστορία με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Έχει καταφέρει να σκοράρει 25 φορές μόνος του, τη στιγμή που οι Λουκάκου και Χάβερτς έχουν 27 γκολ μαζί... Και σε μια από τις σκέψεις που θα κάνουν στο σύλλογο του Λονδίνου, θα... ενοχλεί αυτό το στατιστικό για τα τέρματα που θα περίμεναν και δεν πήραν ποτέ μέχρι τώρα από τους παίκτες που θα ήθελαν...

 

SERIE A Τελευταία Νέα