Αντριάνο: Εθεάθη πιωμένος σε τραγική κατάσταση (vid)

Αντριάνο: Εθεάθη πιωμένος σε τραγική κατάσταση (vid)

Newsroom
Αντριάνο: Εθεάθη πιωμένος σε τραγική κατάσταση (vid)

bet365

Ο Αντριάνο του οποίου η καριέρα πήρε την κατιούσα λόγω σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων αλλά και μπλεξιμάτων με τη δικαιοσύνη, εθεάθη σε κατάσταση μέθης.

Πριν από μερικά χρόνια ο Αντριάνο ήταν ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας και της Ίντερ και χιλιάδες παιδιά ήθελαν να του μοιάσουν. Ηταν εκ των κορυφαίων και πιο ταλαντούχων επιθετικών που έχουν περάσει απ’ τον πλανήτη. Άλλωστε, άφησε και ιστορία στους «νερατζούρι» και το ιταλικό πρωτάθλημα.

Η πορεία του όμως σταμάτησε απότομα. O θάνατος του πατέρα του αλλά και τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη τον επηρέασαν όχι μόνο στην ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά και στη ζωή.

Πρόσφατα εθεάθη σε κατάσταση μέθης και συγκεκριμένα είναι συνεπιβάτης σε μια μηχανή, όπου όντας ημίγυμνος πίνει από ένα μπουκάλι μπύρας.

@Photo credits: Video Screen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα