Ίντερ - Μίλαν: Οι ultras των «νερατζούρι» μποϊκοτάρουν το ντέρμπι με τους «ροσονέρι» (vid)

Κώστας Τόπας
Ίντερ - Μίλαν: Οι ultras των «νερατζούρι» μποϊκοτάρουν το ντέρμπι με τους «ροσονέρι» (vid)

bet365

Οι ultras της Ίντερ, προειδοποίησαν ότι θα μποϊκοτάρουν το ντέρμπι με τη Μίλαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διάθεση εισιτηρίων, αρνούμενοι να τραγουδήσουν, να κυματίσουν σημαίες και να δημιουργήσουν κάποιο κορεό.

Η Ιντερ αντιμετωπίζει τη Μίλαν στις 5 Φεβρουαρίου σε ντέρμπι που μπορεί να κρίνει πολλά, όσον αφορά τη μάχη του τίτλου στο φετινό πρωτάθλημα της Serie A. Αυτή τη στιγμή οι «νερατζούρι» απολαμβάνουν τη μοναξιά στην κορυφή της βαθμολογίας με 53 βαθμούς, ενώ οι «ροσονέρι» ακολουθούν στη δεύτερη θέση με 49 βαθμούς, έχοντας και ματς παραπάνω από την Ίντερ.

Οπως είναι λογικό θα κριθούν πολλά στο «derby della Madonnina» το οποίο θα λάβει χώρα στις 5 Φεβρουαρίου στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Πάντα σε ένα ντέρμπι οι οπαδοί έχουν κομβικό ρόλο.

Αυτή τη φορά όμως, οι ultras της Ίντερ αποφάσισαν να απέχουν από το μεγάλο ντέρμπι με τη Μίλαν. Ο λόγος είναι ότι η διοίκηση της Ίντερ αποφάσισε ότι οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2019-20 θα μπορούν να πάρουν 1+1 εισιτήριο για το ντέρμπι. Πρόκειται σαν αποζημίωση για τα ματς που έχασαν τότε λόγω της πανδημίας και των άδειων γηπέδων.

Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι ότι το γήπεδο της Ίντερ θα είναι γεμάτο κατά 50%, μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν στην Ιταλία για τα γήπεδα. Ετσι, πολλοί οπαδοί των «νερατζούρι» θα χρειαστεί να μείνουν εκτός από τις κερκίδες, καθώς δεν θα μπορέσουν να προμηθευτούν εισιτήριο.

Η «Curva Nord» με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποίησε ότι στο ντέρμπι δεν θα υπάρχει κανένα τύμπανο, κανένα πανό, καμία σημαία, κανένα μεγάφωνο, κανένα σύνθημα ενώ δεν θα δημιουργηθεί και κανένα κορεό, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια.

 

SERIE A Τελευταία Νέα